Jangan Kau Tanya!!!

15 Sep
Soalan sgt sensitif dan menyentapkan Pojie dekat² nak raya nih adalah;

1. Cemana ngn persiapan raya?
2. Berapa spend utk persiapan raya?
3. Duit raya nk bagi berapa tahun nih?
4. Baju raya kaler apa?

Klo Pojie dgr lagi soalan² dia atas dan seumpamanya di atas, siap la kau Pojie akan hangen 1 badan!!! Sbb, dah la xde bonus/ duit raya dari company, elaun yg sket xsampai 5rat tuh pun tkial² nak bagi, gaji lg la cam haram masuk lambat. mentang² la bukan raya dia, leh la buat main² ngn staf macam Pojie yg nak raya!!! Mencikk!!!! Baju raya dah siap pun xdpt amik, kuih raya yg order xdpt amik gak. Nk shopin jauh sekali!! So, ni last warning dari Pojie eh.. Klo sesaper tnya lagi…

JAGA KAU!!!

Love,

10 Respons to “Jangan Kau Tanya!!!”

  1. H.R PuTeRa YuSoFF September 15, 2009 pada 8:52 pm #

    ne btolnye marah ne. hehehe

  2. Hazzy Ishak September 16, 2009 pada 1:23 am #

    tak tanya tak tanya…sebelum tu,selamat hari raya pojiemaaf zahir batin…

  3. farish sinclair September 16, 2009 pada 2:16 am #

    sedey lak..takpe taun dpn kite bntai ry puas2 taw

  4. FaDLi September 16, 2009 pada 4:45 am #

    bulan puasa tak baek marah-marah…enjoy ur raya as long as you can… kalo dah tak dpt raya cm aku, baru tau.. huhuhuhuh

  5. Mawar_berduri September 16, 2009 pada 5:42 am #

    sabo ye…sabo..sabo..bawak bertenang ye ..tak pe …kalau besederhana pun still raya kan ?…

  6. Ejay September 16, 2009 pada 7:34 am #

    alamak.. hari ejay ada tanya dlm recent entry…sowi arrr…bulan pose tak baik marah2 dude..

  7. shut up!!! September 17, 2009 pada 7:04 am #

    sabar yer pojie..tak pe gaji lambat..sebab lepas raya pojie pulak yg kaya….sebab semua yg lain duit dah habis sebab sakan beraya…kalu turun bangi jemputlah singgah beraya ke rumah ok.salam aidilfitri@ ombk

  8. Hezesuze September 23, 2009 pada 10:26 am #

    no komen! ekekeke

  9. Afzainizam September 25, 2009 pada 8:45 pm #

    Salam Aidilfitri sekali lagi dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com/ Salam Kenalan Dari Kami…“Tanjung Puteri Pantai Gelora,Selat Tebrau Kembara Mahkota,Tibanya Syawal Disambut Gembira,Salam Dihulur Kemaafan Dipinta”,Jika tidak terlambat dan masih ade kesempatan ini“Dalam kerendahan hati ade ketinggian budi..Dalam kemiskinan harta ade kekayaan pekerti..Dalam kelembutan lidah ade keterlanjuran kataDalam gurau dan senda tentunya ade silap berdosa” Sempena Hari Raya Aidilfitri ini aku menyusun jari salam dihulur memohon ampun dan maaf atas segalanya..Silalah berkunjung Ke blog kami ye…Salam Aidilfitri sekali lagi dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com/ Salam Kenalan Dari Kami…“Tanjung Puteri Pantai Gelora,Selat Tebrau Kembara Mahkota,Tibanya Syawal Disambut Gembira,Salam Dihulur Kemaafan Dipinta”,Jika tidak terlambat dan masih ade kesempatan ini“Dalam kerendahan hati ade ketinggian budi..Dalam kemiskinan harta ade kekayaan pekerti..Dalam kelembutan lidah ade keterlanjuran kataDalam gurau dan senda tentunya ade silap berdosa” Sempena Hari Raya Aidilfitri ini aku menyusun jari salam dihulur memohon ampun dan maaf atas segalanya..Silalah berkunjung Ke blog kami ye…Sorry masih dalam mood raaya.. aku saja melawat blog korang ni dah 25hb ni naik kerja tengah gian baalik untuk mem bloggin member2 wah..waah.. aku sedang boring mana korang semua ni masih bercuti lagi ke ahad ni 27 ko dah balik drive bebaik ye.. jangan tayar pancit lagi dah lah…

  10. Anonymous September 1, 2010 pada 8:47 am #

    hhhhhh…pojie, kalo aku tertanya hang soalan tadi sori la ye….. senasib je kita nie….wkwkwkkwkkw

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: