SeLaMaT HaRi RaYa AiDiLFitRi

27 Sep
STICKY MODE ENTRY
[All new entry will be post below this entry]

Saya, Mohd Fauzi Abdullah a.k.a. Pojie (Pooh), ingin sekali mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI buat anda teman², blogger², follower² dan pembaca² PoJiePooH sekalian. Pojie memohon ribuan ampun dan maaf selama anda mengenali diri ini andai ada tersilap tutur bicara, terlanjur amal perbuatan yg mungkin membuat kan kalian terguris. Maafkan lah diri ini dari 10 jari tersusun memohon kemaafan ke hujung rambut sampai ke hujung kaki, mohon maaf dipinta. Semoga Syawal yg menjelma kelak memberikan seribu kebahagiaan buat kita bersama.

Pojie akan bercuti raya, balik kg di Muar, Johor dari 17 – 27 September. So kalau ada sesiapa yg turun ke Johor tuh, sudi²kanlah diri utk singgah beraya kat umah Pojie yer. Town area jer, Jalan Salleh. Kalau nk tau lebih detail, sila contact Pojie yer. Xde contact number? Sila email or YM Pojie ok. Xleh publish kat sini, faham kan kenapa.. Insyallah pastu Pojie akan balik ke KL dan terus stay kat umah bari di area Sunway. Insyallah klo ada rezeki, Pojie akan buat open house, Pojie akan buat open invitation utk kalian semua ok.

Bagi sesiapa yg akan balik beraya, pesan Pojie, pandulah dgn selamat dan berhati² di jalan raya. Xkisahlah blk kg naik apa sekalipun, just take care of yourself ok. Baca doa sblm memulakan perjalanan agar selamat sampai ke destinasi. Jgn speeding ok (pesanan buat diri sndiri gak). Terimalah lagu raya dari Pojie, khas buat anda semua, MUST SEE 18SX nih!! Heheehe…



P/S: Oleh sbb xsempat nk buat kad raya hardcopy, softcopy pun jadi la kan. So silalah ambil kad raya Pojie kat atas tuh. Amik dua² pun boleh (dgn banner sekali). Nk tempek kat blog masing² pun boleh.. Terima kasih yer..

Love,

18 Respons to “SeLaMaT HaRi RaYa AiDiLFitRi”

  1. farish sinclair September 14, 2009 pada 5:07 am #

    slmt hri ry syg..c u at ry ke 4 taww muah!

  2. sI tEDI September 14, 2009 pada 5:22 am #

    lawa kad.. nanti aku amek. ekekekek

  3. Apit September 14, 2009 pada 6:37 am #

    nice cardslmat hari raya maaf zahir batin

  4. H.R PuTeRa YuSoFF September 14, 2009 pada 9:00 am #

    adik dh amek dh…abg dtg la kat umah adik..

  5. Mr.Homosapiensz September 14, 2009 pada 9:58 am #

    dah copy dah e-card raya =Pslamat hari raya..maaf zahir batin =)

  6. Ejay September 14, 2009 pada 10:46 am #

    SELAMAT HARI RAYAMOHON MAAF ZAHIR & BATIN

  7. miss lolly a.k.a luvfareda September 14, 2009 pada 11:49 am #

    tantek oke kad tu.selamat hari ghaye pojie:)

  8. atty's September 15, 2009 pada 3:02 am #

    pojie..canteknya kad raya..kty amik ye.kty pun nak ucapkan selamat hari raya..andai ade salah dan silap..harap dpt pojie maafkan ye..

  9. joegrimjow September 15, 2009 pada 7:15 am #

    poojieda sampai mesiahehewaaahraya sakan nooh

  10. Afzainizam September 15, 2009 pada 8:45 am #

    Salam Ramadan dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.comSalam lembaran Aidil fitri Maaf zahir Batin sesungguhnya aku ade buat salah terkasar bahasa harap di ampun… ko balik muar cuti berapa lama tu… coz aku akan turun Sri ledang nanti… Lemang lontong ketupatlaksa,kuih semprit kuih koya,Sebulan sudah lama berpuasa,Tiba masa untuk merayakannya,

  11. [r][a][y] eusouff September 15, 2009 pada 4:10 pm #

    Pojie….selamat hari raya!!

  12. Bieaz September 16, 2009 pada 2:37 am #

    Hai pojie..makaceh beri kad rayanya canteq larr kadnya.salam lebaran pojie..

  13. edan coba September 16, 2009 pada 10:46 am #

    Amboi die!!!!Perhhhh!!Posing mcm artiz!!! ehhhh? mcm muka Achik Spin lah!!!!!!Wa tarak tipu!!!!!!Ahahaha!!By da way thanx k! Edan amik 1!!Bukan 2 3 4…..:P

  14. Kaloi September 16, 2009 pada 8:48 pm #

    Selamat hari raya.. lepas raya nanti jemput la menonton teater kami kat kolumpo.. masa cuti deepavali..

  15. Eazy Izzuddin September 17, 2009 pada 6:36 am #

    Salam Lebaran….Ada Kad Raya Untuk Kamoo….;)

  16. Afzainizam September 24, 2009 pada 5:59 pm #

    Salam Aidilfitri sekali lagi dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com/ Salam Kenalan Dari Kami…“Tanjung Puteri Pantai Gelora,Selat Tebrau Kembara Mahkota,Tibanya Syawal Disambut Gembira,Salam Dihulur Kemaafan Dipinta”,Jika tidak terlambat dan masih ade kesempatan ini“Dalam kerendahan hati ade ketinggian budi..Dalam kemiskinan harta ade kekayaan pekerti..Dalam kelembutan lidah ade keterlanjuran kataDalam gurau dan senda tentunya ade silap berdosa” Sempena Hari Raya Aidilfitri ini aku menyusun jari salam dihulur memohon ampun dan maaf atas segalanya..Silalah berkunjung Ke blog kami ye…

  17. Chem5007 September 26, 2009 pada 6:03 pm #

    Pojie.. Selamat Hari Raya =)…Queen Sharmine!?… Erkk! La Q**** ke tuhhh??…hehe

  18. ♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ September 30, 2009 pada 5:40 am #

    salam Aidilfitri pojie….=)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: