Sneak Preview: Kisah Raya Pojie…

30 Sep

Ohhh, hello dan salam buat semua..

Rindu Pojie ker?? Rindu?? Xrindu?? Yelah tuh!!! Whatever la kan!

So amacam raya?? Pojie?? erm, so-so jelah tahun nih! Tp ada byk sgt Pojie nk story ngn kawan² sumer, tp sabor² la yer. Virus M sedang melanda. Bukan Pojie sorang jer, ramai lagi kwn² yg very der mcm Pojie kann!! Dah menimbun n3 dah naik malas nk update. So merasa la keluar n3 sneak preview bagai. Malam kang time² xde keje (sbb minggu nih keje sampai malam), akan ku update sumer story, xbyk sket n akan di-autopublish-kan esok hari setiap sejam! Hahaha, so korang baca la sampai tersembur kuih semprit yg korang tgh dok perabih tuh yer.. Kikikiki.. So sila bersabar dan tunggu…

Love,

9 Respons to “Sneak Preview: Kisah Raya Pojie…”

  1. Mohd September 30, 2009 pada 9:55 am #

    Virus M ya hihihi .. kemain (:

  2. sI tEDI September 30, 2009 pada 12:37 pm #

    gambar ketupat rendang mana?

  3. QieFLy si Dolce September 30, 2009 pada 4:27 pm #

    heheheh mana la dia smpt nak publish kak….maklum la busy hehehh

  4. joegrimjow September 30, 2009 pada 4:30 pm #

    haaawatpe la ye jadi camtuish2

  5. eazy Oktober 1, 2009 pada 12:43 am #

    tawu tape pojiebile entry da bykvirus M melanda diri

  6. Afzainizam Oktober 1, 2009 pada 2:09 am #

    hah ko ni dah di jangkiti virus M lepas balik M ke ( Muar) ape pun aku akan menunggu entry ko keluar ye…ape yang nak ko citerkan tu…. jangan lupa khabarkan kat aku bila entry ko dah keluar.. pasal aku nak jadi orng nombor satu comment blog ko…. salam raya sebulan lamanya dari aku http://firestartingautomobil.blogspot.com/

  7. Hezesuze Oktober 1, 2009 pada 2:18 am #

    cepatin update uols….ekekeke

  8. Mawar_berduri Oktober 1, 2009 pada 5:00 am #

    Virus M tu virus berjangkit dan menular gak kan?..huhuhu..klau kena virus ni ubatnya mudah je … T.I.D.U.R misti o.k ..

  9. farish H Oktober 2, 2009 pada 2:16 am #

    sediee mbace hehehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: