Last I.F.T.A.R wih Scicomers

1 Oct


Majlis berbuka puasa geng² opis lama.. Damn miss u guys!!! Thanks to lat for organize such a pleasent event. Hebat! Kami makan kat restoren Morocco! Best gak menu dia, tp tekak Melayu, tetap makanan Melayu jadi 1st choice! Dekorasi juga menarik, macam di rumah tau!

Terima kasih byk² buat semua yg sentiasa menghadirkan diri dalam majlis² perjumpaan spt ini. InsyAllah kita bertemu lagi masa open house sesaper yer.. Hehehe..

Love,

8 Respons to “Last I.F.T.A.R wih Scicomers”

  1. I am Karl Oktober 1, 2009 pada 2:43 am #

    hahahamasih lagi citer iftar kan…

  2. nas Oktober 1, 2009 pada 3:01 am #

    SELAMAT HARI RAYA POJIE…

  3. Afzainizam Oktober 1, 2009 pada 4:14 am #

    Salam raya en Pojie… dari kami http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/jauhnya ko makan kat Morocco… emm macam rumah ye lah… tapi aku terpandang tiga orang baju hitam belang sedondon…iftar terakhir emmm taun depan ade lagi..

  4. atty's Oktober 1, 2009 pada 4:30 am #

    TAK SABAU NAK TGK GAMBAR RAYA ,,HEHEHHE …

  5. Ejay Oktober 1, 2009 pada 4:33 am #

    rasanya kenal ngan salah sorg dlm gambar ni… hehe

  6. Mohd Oktober 1, 2009 pada 7:31 am #

    Sedapnya 🙂 hehe

  7. Eazy Izzuddin Oktober 1, 2009 pada 1:20 pm #

    selamat hari raya pojie…x wat open house?xD

  8. farish H Oktober 2, 2009 pada 2:17 am #

    wah sonoknyaaa

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: