Ohhh Ain!!!

5 Okt
N3 pengubat rindu buat si buahati baru Pojie, budak comel nih! Tgh xde idea nk update n3 story lepas². Later la yer..

Ohh, apa ingat Karl sorang jer ada si comel dalam ati, I pun ada jugak tau! Klo Amir Rayyan tgok nih mesti dia julang² budak nih.. Hahaha.. Inilah dia anak buah Pojie, Ain nama dia. Wahhh, jumpa masa raya aritu xku lepaskan.. Ku hayak ke sana ke sini persis anak sendiri. Wooo, klo anak sendiri haros aku bawa dtg opis ari², xmo lepaskan dia walaupun sesaat! Dah la baby paling senang dijaga abad nih. Nangis pun munyik dgr xdgr jer tau sampai kne picit² tepuk² peha dia ngn Pojie baru la dgr dia nangis kuat².. Haha, jahat kann uncle! Kuat nenen n tido. Nak tido pun campak jer atas tilam, lena la dia sampai pagi.

Tgok la tuh pipi dia dah sama tembam ngn pipi Pojie, lak tuh siap pose aksi² 18SX dari Ain utk uncle dia. Alalala.. Ko buat uncle semakin ghairah utk picit² pipi ko lagi sampai merah². Hahahaha.. Actually nih anak buah Zull. So consider anak buah Pojie jugak apa.. Motipp!! Yela, dia kan dah macam adik Pojie, Ibu dia Ibu Pojie gak!! So anak buah dia kira anak buah Pojie la yer.. Cuma beza dia kene panggil pakcik, POjie moden sket kne la panggil Uncle Pooh. Cute kan! Hehehe.. Xsabor nk gi umah budak nih kat Kemaman. Ntah ble la dpt pegi ek. Hujung tahun kot..

Eiiiiii, geramnyerr sama ini budak. Rindu nk picit² pipi dia lagi!

P/S: “Yang, nk baby comel macam Ain leh x??!“. Si dia menjawab, “Meh la kita kawen cepat²..“. Yahooo!!!!

Love,

10 Respons to “Ohhh Ain!!!”

  1. joegrimjow Oktober 5, 2009 pada 10:36 am #

    meh la nak lawan bape orghehe

  2. I am Karl Oktober 5, 2009 pada 11:20 am #

    hahahamotif nama karl naek?hahahaha

  3. aMir RaYYaN Oktober 5, 2009 pada 11:45 am #

    popular sekejap amir rayyan..hahhaha..kan karl kan..hihihi…pojie,if i dpt baby tu mmg i picit2 pipi dia..tomey sgt2…aDOI….ni yg wat aku x sbar mau ada anak ni..hahahhahaha,..

  4. sI tEDI Oktober 5, 2009 pada 12:04 pm #

    tecik2 dah pandai tenyummmm 🙂

  5. Mawar_berduri Oktober 6, 2009 pada 12:56 am #

    serius….serius comey ….tengok die senyum pon dah buat Mawar tersenyum sorang2 depan PC…

  6. eazy Oktober 6, 2009 pada 2:12 am #

    *yang bawah tu paling best-semoga cepat kawen-

  7. IMCurtain Oktober 6, 2009 pada 2:33 am #

    Salam semua,Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog mereka di laman web kami. Ia mempunyai fungsi yang sama seperti Digg dan Innit. Pendaftaran adalah PERCUMA!Daftar sekarang: Blog Malaysia [Blogger's Meeting Point]Malaysia Boleh!

  8. farish H Oktober 6, 2009 pada 7:50 am #

    tomey kan hehhee

  9. atty's Oktober 7, 2009 pada 1:58 am #

    comey..mata bulat ..gigit kang.

  10. Ejay Oktober 7, 2009 pada 12:00 pm #

    woah.. comey giler!geget dia! muahaha..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: