Jelajah Syawal

7 Oct
Amboiiii, tajuk xmenahan.. Huhuh.. Mana x nyer uols, puas beraya kali nih. Klo kat Johor tuh dari Utara sampai Selatan, nih kat KL nih dari Subang membawa ker Shah Alam, seterusnya ke Kuala Selangor dan last sekali ke Klang. Setakat ini sajer ok! Lom lagi masuk utk mggu nih punya list ok! So sabar yer. Akan Pojie update walaupun lambat (carot diri sendiri yg lampi update blog skrg, heheh..). So meh Pojie story cepat² pasal last week punya beraya. Sbb tgh malam kang ada autopost n3 besday specially dedicated for my best buddy. Saper dia?? Tggu yerr…!! Heehe..

Umah pertama yg kami jelajah adalah umah Fali, kawan baik Zull di UPM. Yeasszaaa.. Ini Amik peluang utk lunch di umah dia. Hahaha, kejikan! Yela dah ler lapar sangkut dalam jam kat federal n Subang tuh. Sampai² kami melantak la. Oh, xlupa juga kita ada Rizz n Yazed. Sedap² menu dia. Thanks Fali n family!

Inilah dia Fali. Bukan Fazli yer tetapi Fara Liana.. Thanks dear..

Rumah ke2 yg kami jelajah adalah open house di rumah di umah adik angkat Pojie iaitu Fiqrie & Shafiq. Nasib baik la budak nih call remind Pojie. Klo x mmg POjie xhengat! Mana xnyer call Pojie kul 2 3 pagi buat time² tgh mamai angkat fon, sah² ler yg angkat tuh aku pk mimpi. Hahahah!! Anyway thanks alot dik! Segan plak akmi salah dresscode open house raya, kami feeling² openhouse krismas plak! Hahaha! Sori yer sempat sececah jer sbb bkejar gi umah kawan yg lain plak. Btw, u guys r so nice n cute that day!! Love ya! Mmuah!!!

Yesssza, i paling supermodel di situ. Syaf, kao mampooo??! Di sana juga ada Amir Rayyan n Leo Lee, Pojie heret sama!!

These are my cutie gorgeous bro!! Thanks ya!!

Ok, rumah ke3 sgt la kami gegeh utk pergi. Yela dah tuan umah beriya nk ajak dtg makan², lama xjumpa kannn. Thanks Karl, susah² jer tggu kami dari Zohor sampai masuk Maghrib. Huhuhu. Sampai gak kami walaupun ke hujung dunia. Hahah.. Anyway thanks alot! Thanks Azad, sgt baik layan kami. Thanks to Karl n mummy.. Sgt friendly.. Syg xsempat main² ngn Aiman, tido sudah!! Selamat gak dari kene picit ngn Pojie sbb budak tuh sgt tembam bila tdo dalam buaian ok!

Bgambar bsama² tuan umah di mahligai yg sgt cantik. Seriously, umah Karl mmg cantik ok!

Last but not least! Sampai ker Klang sudah, umah Syaz. Tp syg pic yg diambil oleh kwn dia sgt la berskala 3.5skala Richter. Hampeh! Rizz dah ok, tgn budak nih plak bjangkit yer. Hehehee… Thanks tau Syaz, sgt baik budak nih. Ramai kawan dia..

Tuan umah yg pakai bajumelayu kelabu tuh. Any1 kenal??

Love,

2 Respons to “Jelajah Syawal”

  1. I am Karl Oktober 7, 2009 pada 8:53 pm #

    hahahanseb bek aiman tido..kalo x demam seminggu la kene cubit segala

  2. farish H Oktober 8, 2009 pada 2:57 am #

    haah siot la bjgkit parkinson ktnya wkaakaka

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: