Hari Ini Dalam Sejarah – 8 Oktober

8 Okt
Ohhh yeah, mulai hari ini, maybe Pojie akan wujudkan n3 Hari Ini Dalam Sejarah andai ada tarikh yg pernah menjadi sejarah alam idup Pojie ini xkisah la sejarah yg pahit, manis, masam, masin sumer Pojie akan share ngn kwn².

So 1st n3 Hari Ini Dalam Sejarah adalah pada tanggal, 8 Oktober 2008. Ini tahun lepas punya cerita. Thanks Kaseh remind me about this. Mende nih pun awak ingat kann.. Pada pukul 12am lebih Pojie tpaksa dikejarkan oleh kawan Pojie ke Pusat Perubatan Pantai di Bangsar akibat apendiks. Masa tuh betul² seminggu raya tau! Pojie baru sampai umah pas cuti seminggu di Muar. Tp Pojie terus masuk opis pagi tuh, balik umah pas mandi n siap² nk tido, Pojie diserang sakit yg teramat sgt di bawah perut kanan Pojie sampaikan Pojie jatuh sbb tlalu sakit. Nasib baik sempat call Awie mintak tolong anto gi spital. Klo x, xtau la Pojie. Pojie menangis jer tahan sakit spjg pjalanan tau. Allah sajer yg tau mcm mana sakit tuh.

Sampai² kat wad kecemasan terus kne tahan wad. Pas periksa, docktor ckp Pojie perlu melakukan pembedahan buang apendiks dgn segera. Wow, nk sgt rasa masa spital kan, terus kne operate, rasakan ko. Hahaha. Selama sebulan juga la Pojie bcuti xmasuk keje. Nk gi open house kwn² pun xdpt sbb tpaksa kawal makan. So klo nk tau lebih lanjut kisah Pojie nih, leh la baca n3 bkenaan di sini.

Muka tahan sakit pas operate.

Love,

15 Respons to “Hari Ini Dalam Sejarah – 8 Oktober”

  1. joegrimjow Oktober 8, 2009 pada 8:12 am #

    sembuh2 cepat poojie!!

  2. farish H Oktober 8, 2009 pada 8:42 am #

    kenangan kan

  3. syaf Oktober 8, 2009 pada 8:58 am #

    woo ko penah sakit rupenyex taw citew pon2 ler lmabt sangt aku masuk dlm dunie blog ni kanhehehe

  4. syaf Oktober 8, 2009 pada 8:58 am #

    woo ko penah sakit rupenyex taw citew pon2 ler lmabt sangt aku masuk dlm dunie blog ni kanhehehe

  5. nas Oktober 8, 2009 pada 8:59 am #

    mcmmana skrg sakit tu?abg harap dah ok

  6. nas Oktober 8, 2009 pada 8:59 am #

    mcmmana skrg sakit tu?abg harap dah ok

  7. ✖sLap mE pLz!™✖ Oktober 8, 2009 pada 9:23 am #

    smoga cpt sembuh..t te ley men bola sesama hahak..

  8. H.R PuTeRa YuSoFF Oktober 8, 2009 pada 9:46 am #

    ala tgh sakit pun oeh posing..' kenangan2

  9. QieFLy si Dolce Oktober 8, 2009 pada 10:52 am #

    ayoooo….takut sngt taw bab operate ni…coz aku pown sakit kat perut tapi belah kiri….harap2 cepat la sembuh erk???

  10. sI tEDI Oktober 8, 2009 pada 11:25 am #

    kenangan..aku masu sepital bulan 9 tahun 2007..eksiden.. 🙂

  11. I am Karl Oktober 8, 2009 pada 12:42 pm #

    Radio Televisyen Malaysia sgt

  12. iyllienaz Oktober 8, 2009 pada 2:22 pm #

    hehe..tinggal kenangan je dok kat hospital..nama pon operate, of course la saket kan..xpe, now dah baek..siap boley lari2 lagi..

  13. atty's Oktober 9, 2009 pada 1:17 am #

    kty pun penah kena operate appendik..tahun 2000…lama gilos..tp mmg sakit yang amat..banak pun tak sakit rasanya huhuhuhuuh..

  14. Mr.Homosapiensz Oktober 10, 2009 pada 3:43 am #

    kenangan untuk dikenang jadi pengajaran msa akan datag =D

  15. ||| PöJìé PööH ||| Oktober 14, 2009 pada 12:29 pm #

    JOe;Thanks dude!Sembuh sudah!Farish;Kann!Syaf;Haah citer lama dah..Abg Nas;Sakit tau xleh gambarkan..So far ok dah..Slap;Sy xleh la main bola..Sy kaki bangku!Hahah!Putera;Ish, artis kne la posing..Qiefly;So gi la cek..Alhmdulillah sembuh da..Tedi;Apa pasat eksiden??Karl;Hahah!Iyllienaz;Haha, btol2..Kty;Uiks, yeker??Iqmal;YUp btol tuh

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: