Last Weekend’s Open Houses…

14 Oct
Ok, mood dah ok sket mari baca n3 bgambar dari Pojie (atau dgn nama lainnya, n3 org malas).. Nih bkenaan ngn open house umah my opismet yg vogey da vas; Jade!!!

Last week, hari Sabtu pas keje, Pojie gi open house umah Jade a.k.a. Jeffery.

Pojie gi ngn saper lg klo bukan PA Pojie, Zull Zaini nih!


Oleh sbb Pojie sgt malas nk drive+minyak abes xsempat nk tuang, so tumpang kete Edie Mohamad dan co-driver dia, Lan (oh, Lan nih kawan 1 kolej Zull, “What a small world“).


Inilah geng diva divana (Lan, Edie, Hurm, Jue, Eppa, Jade & me) yg dtg memeriahkan majlis yg berlangsung di Bandar Saujana Putra. OMG, jauh giler ok. Jade sgt gegeh.. Sbb apa Sbb dia ada driver ari² anto dia gi blk keje.. Hoho..


Oh ya! Special thanks to 2 kuntum wanita yg tanpa segan silu mencantikkan suasana di kalangan kumbang² yg ada.. Jue Nelly & Eppah Zaimi…


Inilah gambaran kemeriahan open house di rumah Jade! Vasss!!


Oleh sbb kami lepak umah dia sampai lewat tgh malam (mcm nk sangkak sleepover umah Jade), so kami bkesempatan menyambut besday Cliff lite².. Happy belated birthday Cliff.


Dan, jgn lupa besday boy memperdengarkan suaranya yg merdu demi memenuhi permintaan peminat². Yooo! U r great mann!


Ni adalah antara tetamu yg menghadirkan diri mereka, melantak sampai penuh perut. Hahaha!!


Dan antara peminat² yg tidak melepaskan peluang utk bgambar dgn artis kesayangan mereka.. **matilerr feeling!


Macam biasa, last pose utk malam tuh!! Terimalahhh!!! Jeng.. Jeng.. Jengg!!!

P/S1: Ohh, ya thanks a lot to Hafes coz jemput Pojie n Zull gi open house uols kat Selayang. Sorry for the rush, xsempat snappy²..
P/S2: Happy Birthday to Abg Arm, wish all ur dreams come true🙂
P/S: Wahhh, dgr citer diva² Blok 46 gi celeb besday Abg Arm kan?? Never nk ajak tau! Jeles nih!

Love,

8 Respons to “Last Weekend’s Open Houses…”

  1. sI tEDI Oktober 14, 2009 pada 4:47 am #

    dapat duit raya tak?

  2. H.R PuTeRa YuSoFF Oktober 14, 2009 pada 5:09 am #

    jumpe saing ne meme bulih hile tension.. ye dop

  3. farish H Oktober 14, 2009 pada 5:27 am #

    ermm terkilannya xde kt situ

  4. syaf Oktober 14, 2009 pada 5:30 am #

    woo sangt meriah

  5. Hezesuze Oktober 14, 2009 pada 6:12 am #

    very the meriahuols….. ;-p

  6. ||| PöJìé PööH ||| Oktober 14, 2009 pada 12:37 pm #

    Tedi;Xdapat la..Putera;Tol³..Farish;Len x sila join!Syaf;Yup!Sgtzz!Hezesuze;Yup!

  7. eazy Oktober 15, 2009 pada 2:27 am #

    bestnye klu dpt karaoke same

  8. ||| PöJìé PööH ||| Oktober 15, 2009 pada 11:09 am #

    Eazy;JOm!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: