Pudu berwajah baru??!

14 Oct

Last week Pojie tpaksa bgegas blk ke Muar, ada family matter. Apa dia?? Rahsia daa.. Tp hint dia “NASI MINYAK”. Hehehe.. Korang percaya x ini adalah Waiting Area yg baru di Puduraya.. Percayalah!!! Macam waiting area kat airport kann!!! Dgn aircond n wifi bagai.. Tp part nih jela yg impressed me so much. Lain²? Still at the same level expecially ngn traffic yg teruk, tempat mengambil n mnurunkan penumpang yg nan adoo…

P/S: Btol ker org (bloogger) ckp, blog yg bagus bukan blog yg ramai follower, tetapi blog yg byk respon utk setiap n3. Btol ker? So maksudnyer blog Pojie xckp bagus la kan.. Ramai follower pun tp yg komen sorang dua jer, sedey!

Love,

13 Respons to “Pudu berwajah baru??!”

  1. farish H Oktober 14, 2009 pada 5:23 am #

    yeapp maybe kot blog yg byk respon.ishh da bkk ke puduraya tpt bru nih?:p bestnya de wifi!

  2. aLeen aVriL Oktober 14, 2009 pada 6:30 am #

    mcm xpcyer jer pudu da jdik lawo cengitu…bia betik poji…huhuu…alar…aleen balik bukan naik bus kat pudu…huhuhu…ermm….tp asenye klu sajer nk pkai wifi kat pudu harus ler aleen lepak kat pudu…x gitu yeeeedak???

  3. Mawar_berduri Oktober 14, 2009 pada 7:09 am #

    memang banyak perubahan klau nak dibandingkan PUDURAYA dulu dengan sekarang ….sekarang ni selesa dan bersih 🙂

  4. syaf Oktober 14, 2009 pada 7:25 am #

    mo cam x caye jek..smart giloss

  5. H.R PuTeRa YuSoFF Oktober 14, 2009 pada 7:29 am #

    bg jai blog yg bagus blog yg mampu memberi kepuasan pada penulisnya.. jd semua blog bagus

  6. sI tEDI Oktober 14, 2009 pada 7:52 am #

    kalau macam ni nak tdo pudu pun x kesah. ekekekeekk

  7. I am Karl Oktober 14, 2009 pada 8:19 am #

    OMGdh btahun2 x gsiyes impressive

  8. khaL_eLLa Oktober 14, 2009 pada 9:22 am #

    perghh… pudu kah itu?? nampak canggih… cool~~

  9. iyllienaz Oktober 14, 2009 pada 11:09 am #

    fuyoo..lawa betol pudu tu..dah lama xg situ..naseb baek pojie amek kan gambar..dpt gak tgok..thanx ek..

  10. ||| PöJìé PööH ||| Oktober 14, 2009 pada 12:39 pm #

    Farish;Kan!Aleen;Iyer Aleen, percayalah!!Mawar;Kan, best kan!!Syaf;Mmg best la nih uols..Putera;Hahah.. thanks dear..Tedi;Ko jgn kata tido, nk berak kat sini pun bleh, toilet dia super bersih!Karl;Kan³..Khal;Mmg canggih da..Iyllienaz;No problem.. Mmg cool!

  11. eazy Oktober 15, 2009 pada 2:26 am #

    pojie.klu gini best ar lepak pudu jewboleh layan wife semedang.haha

  12. ||| PöJìé PööH ||| Oktober 15, 2009 pada 11:10 am #

    Eazy;Boleh jer..Jgn kata semedang, bermedang² pun boleh tau!

  13. Adie Waridi Oktober 17, 2009 pada 2:18 pm #

    adie memng tahu pasal perubahan baru tuk puduraya..but adie ingat belum lagi siap…nampak sgt lama tak balik naik bus .huhuhu…nak kena jengah ni…adie minat anything bout building…sulu nak jadi arkitek…tapi blajar engineering..tapi jadi lain..huhuhuhu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: