Aku GEMUK, aku HODOH, apa kau kisah??!

15 Oct

Sekurang²nya aku xperlu amik suntikan vitamin C bagai utk kulit leboh ploless n cantik, xperlu amik ice segala utk kelihatan kurus sentiasa. I am proud to be myself.. I am what I am! Aku xpernah nk kutuk fizikal kau, kau jgn nk kutuk perihal aku diri. Aku xpnh mintak ko belikan aku JD5. Aku xpnh kutuk ko berangan model walhal diri tuh tinggi pun xcukup, kulit putih pucat feeling tanned! Kau ckp muka aku edit? Sorry, it just natural, I’m photogenic, they way I look is gifted. Xperlu nk edit² mcm u! So just shut ur f**ckin mouth b**ch! Xsuka la pagi² lg tetiba org dah caras pasal badan aku. Yess, aku gemuk sbb aku suker makan. Sumer makan adalah sedap pada aku. Yess!! Tp aku bukan mintak duit kau pun utk makan! Hoh, whatever la kan! Pepagi dah buat aku hangen. Aku jawab lite² jer tanda protes. Jgn buat aku keluarkan kata² lazer!

P/S: Maaf kawan². Kdg² bila kita senyap jer org pk kita leh terima kutukan. Tp dah bkali², lebih² di pagi hari, lari mood tau! Yg badan cantik, kurus senang ckp, ignore jela! Meh sini jadi anak gajah cam Pojie meh! 1 keburukan Pojie, klo pagi² mood dah lari, mmg mood tuh akan lari utk 1 hari dan ok blk esok pagi, sesiapa yg menegur xkene tempat, siap la!

Love,

15 Respons to “Aku GEMUK, aku HODOH, apa kau kisah??!”

  1. syaf Oktober 15, 2009 pada 1:48 am #

    tudia carutan berbisa dri pojie,,aku pon paham peasaan ko pojie, dulu time2 zaman aku jadi "anak gajah" pown tewuk gak kene carot…bagi mereke yg mengutuk 2, biakan jek..skung ni lawa ler, tengok besok dah kawen besok 2 kali gande anak gajah gak besau nye kan…ko reeleks jek,…bangge dengan tubuh badan yg ade..cute ape….bukan x tomey, tomey…

  2. Aqmal Arista Oktober 15, 2009 pada 2:02 am #

    saya kisah!!!sebab nak gak gemuk…asyik kurus je…telan pape pun tak kembang2 gak badan ni…kadang2 kurus pun org dok ngata…sabau ya pojie..sebab org yg banyak bersabar ni lagi "chanteq"… ahaks!

  3. farish H Oktober 15, 2009 pada 2:09 am #

    spechless..

  4. eazy Oktober 15, 2009 pada 2:25 am #

    pojie.relaxs sajo.org2 ni biase aje tak puas ati ngan kite

  5. H.R PuTeRa YuSoFF Oktober 15, 2009 pada 2:40 am #

    jgn bg can bang..carah sehabis baik..hehehe

  6. aMir RaYYaN Oktober 15, 2009 pada 2:49 am #

    setuju dgn pojie…..:)

  7. Hazzy Ishak Oktober 15, 2009 pada 2:50 am #

    kalau ad je orang nak cari pasalmaknanya dia JEALOUS…

  8. edan coba Oktober 15, 2009 pada 3:39 am #

    Heyyyy!!!! Pooh!!!Rileks!!!!!!Alaaaaa small matter jer!Aisey… badan besar jer bukannya masalah besar pon! KOLOT lah sape yg nk petikai2 benda2 cm ni… May be org tu X DER KEJE!! So Otak telebih jalannnnnnnnn!!Ahahahhaa!!Smile Alwayz Pooh! Ucap jer Alhamdulillah.. terus Pahala die Pooh dapat! 😀

  9. eQbalzack Oktober 15, 2009 pada 5:09 am #

    hhmm…kalau abg eq laa…persetankan apa org nak cakap! gemok2 pun tetap ada org sayang…oppss!

  10. Hezesuze Oktober 15, 2009 pada 6:00 am #

    tu bkn gemuk arrr tu gebus uols…bdn gebus kan ramai org jeles…sbb tu arr dowang xsenang ngan org bdn gebus ni…like akak gonjeng arr..gebus selalu…ahaks!

  11. Mawar_berduri Oktober 15, 2009 pada 7:55 am #

    huhu…sabo ye…pekak kan telinga…ala..kalau gemuk boleh kurus…tak pe ..lagi pun kiot what? ala..cakap kat orang tu …kalau orang nak bagi hadiah…nak teddy bear yang gebu atau nak barbie doll?sure orang suke teddy bear kan ? huhu

  12. joegrimjow Oktober 15, 2009 pada 7:58 am #

    poojieenak kurus tanyeku bgaimanahuhu

  13. ||| PöJìé PööH ||| Oktober 15, 2009 pada 11:14 am #

    Syaf;Kann!!Aku mmg tomei punn.**matilerr feelinG!Aqmal;Amboiii "chanteq" ko tu double meaning sgt kann..Ko caras aku ek??Siap!Farish;Hah, pulak da..Eazy;Kann..Lantak pi la kan!Putera;Hahah, meh sini tolong abg caras blk!Amir;Yesszaa!Edan;Alhmdulillah..Heheh..eQ;Ooppsss, sapa tuh yg syg??Hehehe..Hezesuze;Hahaha, gebus = cute kan kak!Mawar;Teddy bear yg gebus cam POjie ker??**larekkkJoe;Iyerr??How??

  14. iyllienaz Oktober 15, 2009 pada 11:50 am #

    pojie..sabar la..jgn amek peduli dgn kata2 org yg dengki2 n jeles2 tu..

  15. ||| PöJìé PööH ||| Oktober 16, 2009 pada 3:00 am #

    iyllienaz;Kann!Biar lah!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: