Kau Pergi Tanpa Pesan!!!

15 Oct

Selamat pagi peminat² Kak Pah semua!! Wow!!!

Terimalah nyanyian akak di pagi yg hening ini, khas buat follower² akak yg lama juga yg baru;

Kemanakah…
Akan ku cari
Gelap terasa.. dunia ini
Bagai tiada matahari

Kau pergi tanpa pesan
Ku nanti tiada datang
Di mana kau kini
Di mana kau kini
Aku tiada berkawan lagi
Aduh…! Aduh..!
Aduh.. duh.. duh..

Tu diahh!! Pagi² Jumaat dah meroyan angkat mic..

Ooopsss, silap! Akak lupa arini ari Jumaat la.. Sat naaa… Akak pi cari selendang sat!!! Haaa, jumpa dahh!!

Amacam Siti. Hg pk hg sorg ja bleh pakai selendang hat lagu nih? Nik Tok Pah pun bulehhh la.. Amacam, cantik x??

Nih nk khabaq mai, akak kalut la 2 3 hari nih, memacam gosip akak kne tepis sana sini. Akak meroyan lagik sbb dah dekat² period nih kan, PMS lerrr. **hey akak ada lagi ok, blom menopouse. Sampai akak xperasan follower blog nih dah sampai 136 orang. Ohh, tharu sgt!! Tp kann, yg akak terkilan sgt², awat la hg pa suma xreti nk tggalkan pesan kat blog nih ka?? Penat la akak letak shoutmix, lagu tuh jer hg pa never laa nk drop msj kann! La nih lagu mana akak nk retrieve blog hg? Nk cerca blog hg pun xbuleh la nih! How??

Jgn dok habaq kat akak utk klik wajah kamu satu² kat follower list tuh dan akak tkial² mencari link kamu yer. Akak cukup xgemor. Apa kata klo mau jadi follower akak, sila la ucap salam kat akak kat shoutmix tuh, letak sekali link hg pa siap “http://” yer. Apa salahnyer sapa akak kat shoutmix tuh, “Elo Tipah, Senah, Kiah, Pojie (oooppss), salam singgah. I follow u“. Senang akak terjah blog hg pa blk semula. Kang kalau akak xterjah kembali blog hg, ada yg sentap, kecik ati, kecik usus, kecik limpa.. Akak xkecik apa² makin besaq ada la.. Tang mana yg besaq?? Ha..

Tu diaa!!! Tang pipi akak yg semakin besaq nooo.. Hg gelak sakan nih awat?? Betol kann??!

Oklah, pesanan terakhir dari akak buat hg pa suma kat luaq sana, kalau singgah blog akak, sila tinggalkan jejak hg pa ok, jangan la kau pergi tanpa pesan. Nti akak merajuk meroyan tepi highway nti sapa mau pujuk??! Akak pulang dulu naa..

Abg polis, meh escort akak blk umah meh!

Salam sayang,
Dato’ Saripah Enot

16 Respons to “Kau Pergi Tanpa Pesan!!!”

  1. joegrimjow Oktober 16, 2009 pada 12:51 am #

    awat jadi kak pah la ni???slalu je kan drop?huhu

  2. farish H Oktober 16, 2009 pada 1:26 am #

    wawaaaa kak pah!

  3. Hezesuze Oktober 16, 2009 pada 3:00 am #

    perghhh ingatkan Farah fiona ghupe2nya kak pah ek…wow! besognye tetek kak pah…nasi lemak bape hinggit tu nok???? hahahaha

  4. syaf Oktober 16, 2009 pada 3:23 am #

    2 dia abang pojie udah membebel kan..standar ler…bukan ko sowang jek yg kene…aku pon kene gak…depa ni lebih suke jadi silent reader jek kowt…x paa sabaq na kak pah…

  5. H.R PuTeRa YuSoFF Oktober 16, 2009 pada 4:52 am #

    apasal org johor jadi org kedah lak ne.. ish ish…

  6. El-Zaffril Oktober 16, 2009 pada 7:42 am #

    Wkakak… besar gile tetek baju merah tu

  7. Mawar_berduri Oktober 16, 2009 pada 7:50 am #

    huhuhu..klakar walaupun tak buat lawak …🙂 …. kak Pah..kak Pah…ayu gitu

  8. atty's Oktober 16, 2009 pada 8:15 am #

    mak ai..cam nak terkuar isi nasi lomak..

  9. miss lolly a.k.a luvfareda Oktober 16, 2009 pada 9:54 am #

    grrrr.nak cakap kat tok pah =B

  10. arnamee Oktober 16, 2009 pada 12:36 pm #

    kak pah..masih mantop..

  11. Eazy Izzuddin Oktober 16, 2009 pada 1:42 pm #

    kak pahhehexD

  12. Afzainizam Oktober 16, 2009 pada 7:44 pm #

    Salam buat pojie http://firestartingautomobil.blogspot.com/To pojie pah…. sudah tukarkah…amboi mentang-mentanglah Dato kak pah tu vouge ko minat sungguh…aku ade gi satu kedai kek & roti jumpa plak "roti kismis kak pah" … terkejut plak tengok nama roti glamour tu … tapi kismis dia besar besar tang taik lalat kak pah tu kecil kecil…ape pun aku suka bila dia nyanyi bunga tanjung, bunga teratai, seribu mawar macam -macam bunga lah kak pah ni mmg mat bunga agaknya… dan gosip kes-kes cari gaduh dia…memang meletop laah …

  13. MaMa DaNiA Oktober 17, 2009 pada 12:24 pm #

    hhehehe…klakar la.a..

  14. a i z o u l h a s h i m i e Oktober 19, 2009 pada 4:03 am #

    tetiba tok pahfengsannnn***sory lama x komen2..bz melanda jiwa

  15. ||| PöJìé PööH ||| Oktober 20, 2009 pada 1:54 am #

    JOe;Ala.. Xsalahkan sekali sekala melawak..Impersonate artis!Oh, ya kamu selalu, TQ🙂Rizz;Suker dia!Heze;Hahaha.. itu nasi lemak RM13.50.. Take note yah!Syaf;Kannn..SR pun SR la..Putera;Hehehe, tukaq angin..El;Hahaha, siot direct jer!Mawar;Hahaha, sekali sekala..Kty;Huhuhu, klo keluaq kita pakat ramai tgok senyap2 naa..Hehehe..Lolly;Nk ngadu la tuh..Wekk!Arnamee;Apa yg masih mantop tuh??Kikiki..Eazy;Suker jugak yer..Afzanizam;Hahaha.. Ada gak ker??Saje nk tumpang popular Kak Pah..Kne mintak royalti nih!Mama;Kelakar kelakar jugak..Dah drop komen kat shoutbox ker??Aizoul;Bz katanyer yer..oklerr..

  16. Wan Zulqhairi November 18, 2010 pada 10:57 am #

    Perghhhhh…mantap sehhh!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: