Meeting ma BRO – Lee Ah Zeem

20 Oct
Introducing.. Lee Ah Zeem!!


Last weekend Pojie berjumpa sama salah sorang hantu FB, merangkap abg (angkat) Pojie yg datang dair Kota Bharu jauhnyerrr! Namanyerr Lee Ah Zeem (bukan nama sebenar, tetapi nama FB). Dtg sini semata² utk bjumpa sama adik comel dia nih.. **matilerrr feeling! Hehehe, itu adalah salah 1 agenda lorr.. Actually dia datang KL nih sbb dia ada keje yg perlu dijalankan di KL sampai Selasa (hari ni). So, dah alang² tuh dia jumpa la teman² rapat dia tmasuk la Pojie. Alahai, kecik comel jer abg aku nih (abg paling kecik dlm idup Pojie). Huhuhu..

So far dia sgt baik n fun! Siap la belanja Pojie n Zull makan J.CO. Donuts. 1st time makan nih ok. Thanks Abg Lee (maaf xsempat nk prepare apa² for u). Pas lepak² kat Pavillion, Pojie angkut dia gi open house Jojie kat Ampang.. Will update about it later.. Apa² pun tq sooo much for being my coolest n bestest abg n ever!! I love youuuuu!!!!

Ohhh, aku kelihatan semakin gumiks di situ. Abaikan sajer yerr.. Hehehe..

Nah, lagu nih khas buat abg. Xsangka sore mat rock, nyanyi lagu Awie, suker jugak layan lagu CT yer, lagu dari Lantera Timur lagik. Clust!!! Now, terimalah…


Adik sayang abanggg!!!!


Love,

8 Respons to “Meeting ma BRO – Lee Ah Zeem”

  1. farish H Oktober 20, 2009 pada 3:32 am #

    emmm;)

  2. momguess Oktober 20, 2009 pada 3:34 am #

    akak sayang adikahakssss

  3. aMir RaYYaN Oktober 20, 2009 pada 4:47 am #

    :)….happy nye dia….

  4. ♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ Oktober 20, 2009 pada 6:18 am #

    acu yanie pun nak sayang abang gak.bleh?hehhehhee

  5. Hezesuze Oktober 20, 2009 pada 6:45 am #

    akak pong sayang same adik…huhuhuhu

  6. joegrimjow Oktober 20, 2009 pada 6:58 am #

    bnyak btoi kamo jumpe org ya poojie

  7. Liey Azim Oktober 20, 2009 pada 7:04 am #

    mcm di hargai..huhuhu.. tq dik.. love u 2…

  8. ||| PöJìé PööH ||| Oktober 21, 2009 pada 9:25 am #

    Farish;Knp? Jeles ek??Momguess;Sayang akak jugak!!Amir;Yerr happy sgt!Yanie;Wahhh, dah ramai abg kann!Heze;Adik pun sayang sama akak!Joe;Haah, selebriti nk buat cemana kann!Liey;Love u too abg!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: