Kek + Penculikan + Drift = Surprise!!!

21 Oct
Just a simple n short entry for today since I’m not feeling weel. Not in a mood since I’m not sleeping for the past 33hours!!! So I got migrain this morning and yet, I’m still weak. Wish I can keep up my energy till I arrive home to have a rest!

Semalam pas keje, sajer temankan Abg Lee kat The Curve, lepak² minum² then we comes out with a story about his ex-lover. Then dia buat kepala giler, since dia rasa bsalah n rindu banget sama budak tuh, then dia beriya² ajak gi sana celeb birthday since birtday budak tuh pun just past 1 day only. Still sempat. I la jadi event planner bidan terjun, bagi idea itu ini and he was decided to just buy an ice-cream cake from Baskin Robins since itu jer kedai jual kek pada waktu 10pm tuh! Betapa gumbira dia, senyuman dan ucapan terima kasih xlekang dari bibir. Ciuman di pipi dan dahi Pojie singgah bertalu² (ah, heaven sgt rasa disayangi dan dimanjakan..).

Wajah org excited. He’s cute when he’s smilling and jumping² around happily.

After he bought such a cute lil cake yet EXPENSIVE giler, kami decided to culik Amir Rayyan dari Shah Alam and we rushed to Rawang, meredah hujan dan kegelapan malam. Giler kannn!! I laaaa jadi pemandu litar Sepang malam itu ngn drift bagai di highway. Klo Kak Heze tgok sure dia ajak join group racing dia. Hehehe. Thanks Amir Rayyan coz masih ingat jalan.

Then sampai, si ex-lover Abg Lee almost sleeping gigih ketuk pintu umah dia dekat² kul 12tgh mlm. Surrrprisseee!!! I can see his watery eyes. He might be surprise and terkesima since dia xespect saper yg kami bawa. Wahhh, wish ada org yg daring n spontaneous buat macam itu kat Pojie. Haha, mmg xde!! Kek hampir cair dan kami cepat² bantai sama². Hujung² Pojie yg dok perabeh sumer. Amboi mentang² la aku dok ngidam, sumer pakat sumbat kat aku la.. Btw, thanks Abg Lee, ilang 1 mende yg Pojie mengidam. Ada lagi 2. Hehehe.

Kek eskrem, kene makan cepat². Lambat² inilah jadik!

P/S1: Balik dah tengah malam, meredah kegelapan di kawasan keras ditambah pula kepenatan yg amat, nahhh!!! Ada mende melintas! Rasaiinn aku menjerit histeria dalam kereta. Nasib baik Sesaat jer. Astaga. Alhmdulillah selamat.
P/S2: Happy birthday Syaf! Maaf xsempat jumpa n celeb sama. Wish all ur dreams come true ok!

Love,

6 Respons to “Kek + Penculikan + Drift = Surprise!!!”

  1. sI tEDI Oktober 21, 2009 pada 8:45 am #

    happy birthday gak untuk dia..nak kek eskim😛

  2. iyllienaz Oktober 21, 2009 pada 12:40 pm #

    tempat keras..betol ke ada benda melintas??pastu ape jadi??

  3. aizul Oktober 21, 2009 pada 7:33 pm #

    dah lalu kat jalan tar..meesti laa keras kooot…hahahha

  4. Afzainizam Oktober 21, 2009 pada 9:18 pm #

    Salam to pojie dari kami http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/lah tak berhenti kamu makan kek ni ye…. kalu ye pun ko mengidam kek…kamu teringin tak sudah dari hari tu lagi ye…tercapai hajat ko krn abg Lee yang baik hati tunaikan hajat ko..pasal entry open house tu hai deepavali ke hari raya punya open house… ape pun mmg semangat deepa raya lah kamu semua….cantik baju melayu hijau tu ye…idea ko mmg kreatif… wa.. kah…kahh

  5. Liey Azim Oktober 26, 2009 pada 10:09 am #

    muahahahahhahha!!!!!!! anpe abg tak terbaca ini kesah???? tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk…. malu nyer!!

  6. ||| PöJìé PööH ||| Oktober 29, 2009 pada 2:59 am #

    Tedi;Meh sini POjie belanja meh!Iyllienaz;Apa jadi?? Pam parammm!!!Aizul;Yerr..Afzanizam;Wahhh!Itu puji ker caci??Liey;Malu laa!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: