Remy oohhh Remy!!!

27 Oct
Pojie ada seorang kawan. Nama dia Muhammad Rahimi bin Buchek. Budaknyer cute n lovely. Selalu tersenyum dan kuat gelak. Dalam ramai² kwn Pojie, dia yg paling senyap tp dia la yg kuat gelak. Bukan itu sajer, dia juga merupakan peminat fanatik Mariah Carey. beliau juga merupakan seorang kawan yg tersangatlaahhhhh pemurah, sokmo bg hadiah itu dan ini pada Pojie dan kawan². Yg buat hadiah dia spesel, mostly dia buat/ tempah khas buat kawan², dan pasti akan ada unsur² Remy/ Mariah Carey padanyerr.. Kira kata org xde org la yg akan terima mende yg sama dari org lain melainkan kawan Pojie sorang nih! Dan yg paling terbaru, dia ada memberikan Pojie (dan kawan² lain) sebentuk hadiah…

Erm, wrapping paper yg cantik n simple n cool! Hitam mutu keunggulan! Gittew! Tp jenuh aku nk membuka. Tpaksa soyat² daa.. Xdpt nk recycle. Huhuhu.. Tgok² dalam dia…

CD original terbaru Mariah Carey, Memoirs of an Imperfect Angel. Wallahhh!!! I think this is the only 1 CD artis oversea yg ori, yg ada dalam simpanan Pojie.. Yg lain² sumer pirate.. Wakakaka.. Motipp nk kayakan depa! Apa² pun i really like it. Cuma album² dia yg dulu² lg menusuk kalbu pada Pojie.. Hoh, apa lagi layan ler sumer lagu² dia…

OMG, ini budak sgtttt la fanatik sama Kak Mimi nih. Pojie fanatik sama Kak Mimi gak, tp Misha Omar jer.. I xreti nk ckp omputih, so xberapa minat artis omputih nih, xpaham.. Dan² ler kann! Klo ler Mariah Carey dtg KL buat concert kat KL dan batal cam Beyonce, haross dia la org pertama yg akan menangis 7hari 7malam.. Tp saper kawan Pojie tuh?? Mesti korang dah tau saper kan?? Hah xkenal?? Haah ek, mention nama IC, xmention nama komersial dia mana ler org nk kenal yer dak.. Dialah…

Remy!!!

Thanks a lot yah Remy. Pojie xberapa minat Mariah carey nih pun dah start minat sbb kamu! HUhuhu.. Ohhh yerr, beliau sempat juga pass 8 tiket tayangan citer Michael Jackson; This Is It pada Pojie. Dia kem slm kat peminat² yg akan menyaksikan tayangan citer ni. Sepatutnyer aktiviti dia bersama peminat² dan teman² tetapi oleh sbb ada hal yg xdpt dielakkan, maka dia wakilkan Pojie jer.

Ada sesiapa yg berminat?? Ada lagi 5 tiket yg available utk tayangan pada 31 Oktober 2009 (Sabtu) pukul 7pm di GSC MidValley. So siapa yg bminat sila emelkan NAMA, YM, FB dan NO TELEFON utk memudahkan Pojie menghubungi anda semula utk confirmation.. Oh yerr, emelkan kat pojie_kmj2002@yahoo.com dengan subject: Michael Jackson; That Is It. 5 org pertama yg emel kepada Pojie akan menerima panggilan “private number” dari Pojie pada pukul 6pm – 7pm nti yer.. Kepada yg xberjaya, Pojie akan reply emel kamu agar tidak tertunggu². Ada hadiah dan cenderahati sedang menanti buat kamu!!! Cepat!!!

Terima Kasih Remy!!!

P/S: Sian sorang member blogger Pojie; Dr Darren. Frust menonggeng dia bila Beyonce batal konsert. Sabor jela yer. Payah artis oversea nk lepas Malaysia, memacam karenah skrg..

Love,

11 Respons to “Remy oohhh Remy!!!”

  1. farish H Oktober 27, 2009 pada 4:00 am #

    hehhe best sgt album mc ni thx remy!

  2. eazy Oktober 27, 2009 pada 4:21 am #

    klu eazy dkt.dah lame eazy join tgk movie tusob sob sob =(

  3. Mr.Homosapiensz Oktober 27, 2009 pada 4:37 am #

    mcm wat contest lak…ahaks!malangnya hs suka celine dion lagi..

  4. aMir RaYYaN Oktober 27, 2009 pada 4:56 am #

    best sgt album tu…remy kasi jg..hehehe…btw jom la ramai2 serbu konsert seribu warna dato siti nurhaliza..support diva no 1 negara..yezza….promo tuk my lovely kak siti..hehehe

  5. I am Karl Oktober 27, 2009 pada 5:15 am #

    karl xdpt pun cd tupuas ni ngadu kat blog rizz gak hahahaalah sabtu eh, xleh..

  6. Afzainizam Oktober 27, 2009 pada 7:09 am #

    Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com/thanks to pojie sudi dengar single album kami.. cewah kami berangan je… thanks kerana mendengar lagu ku untuk mu dalam blog jamming kami ye…hai si Remy yang dermawan aku nape lah ko bagi kat pojie aje sorang… rasanya lah remy tu ade scandal ngan Mariah Carey tu… hah aku rasalah gosip panas tu akan masuk dalam rancangan Melody layaaaaannnnn…..oppppsss aku terbocor rahsia plak… sorry ye remy…To pojie ko buat panggilan hanget lagi ke kat smua orang….eeeeee aku harap akulah yang bertuah tu… tiket percuma tu….tapi aku kat Johor lah… tak ade ke tiket kat johor ni… camner aku nak gi sana?????… Melepaslah aku

  7. Remy.com Oktober 27, 2009 pada 7:15 am #

    amboi afzainizam, bocorkn rahsia remy erk…jgn hebohkn yg remy ada scandal ngan mc, huhuhu…pojie,thanks coz suka cd tu, huhu…

  8. PoOhEm0 Oktober 27, 2009 pada 7:17 am #

    remy pooh nak stu….pojie gtau remy erk…hahahahahaout of topik- pija harapkan komuter leh senangkan pija,upa2nyer lagi menyusahkan..ahahahahadoi….tapi still perlukan dier walupon dok kutuk2 kan2….

  9. momguess Oktober 27, 2009 pada 7:38 am #

    sobsobsobteman ade hal sabtu nieater camner tuuuu

  10. Dr. Darren Oktober 28, 2009 pada 5:01 am #

    hahahaha. tertonggeng meroyan sorang diri. tp skrg dah ok dah. accepted da fact dat she's not coming.😉

  11. ||| PöJìé PööH ||| Oktober 29, 2009 pada 3:43 am #

    Farish;Kan!Eazy;Itulah pasai..Mr HS;Yeah!!I ske CT jer..Huhuhuh..Amir;Malas la!Huhu..Karl;Amboiii nk jugak kerr..Afzanizam;Kamu mmg nakal laa!!!Remy;Hehehe..Pooh;Kan, layan jela kann!momguess;Aiyoo, ater kome xdpt, teman tengok sorang² ler nih!dr Darren;Alahai siann dia!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: