Sis Heze’s Post Raya OPEN HOUSE

27 Oct
Last week rasanya adalah minggu yg paling lemah dalam bulan nih! Dgn xbrp sihat, masalah kerja, masalah peribadi, masalah itu ini, miss meal dan bbrpa masalah lagi la yg membuatkan Pojie blackout kejap last week dan menggegarkan kejap dunia FB. Bg yg tau n concer tuh, TQ sooo much Pojie ucapkan. I dun mean to make u guys worry. Bg yg xtau tuh, xpayah amik tau. Mende dah lepas. Buat org tuh, dun blame urself for the incident. Dah nk kene. Klo ajal time tuh pun bukan sbb kamu!

Oklah, back to the main story, just nk say TQ soooo much buat kakak aku yg paling cute n gonjeng di alam semesta atas kesudian beliau menjemput Pojie serta teman² yg lain dtg ker open house dia walaupun dah abes raya pada hari Ahad yg lepas. Konsepnyer aalah Open House 1Malaysia kannn!! Kikiki. Planing mmg nk dtg ngn Abg Lee n Shah. Sori buat kwn² yg Pojie xreply msj/ call, xde cdt. So, xdpt nk planning awal² tp akhirnya dpt gak konvoi kann! Dpt gak temukan Rizz ngn Abg Lee dah nk sgt jumpa, malu la plak yer.. Pojie gerak dari Subang, jumpa Mady & Aizoul di McD Shah Alam. Then gi jumpa Remy yg baru pas amik Rizz & gang. Sblm gerak, kami singgah ke umah Abg Adie Waridie sbb dia ngn Abg Am dan Diva 56 nk ajak konvoi sesama. Cun la! Mcm biasa Remy lead.

Sampai² hah kauu!! Macam umah keje kawen ngn kanopi n menu² bagai. Ko jgn memain! Klo anak Kak Heze nih kawen xtau la dia buat kat dewan aku rasa. Nih baru open house uols.. Masuk² ke ruangan makan, hah hambek kau, 10 ribu mata memandang kami. Xtau la maybe dia pk kami nih artis kot. Kikiki, whatever la. Dah biasa dah dipandang² mintak autograf n gambar bagai. Hehehe. Apa² pun kami (erm, Pojie actually) rasa sgt teruja dgn menu² yg dihidangkan oleh tuan umah! Sgt byk n sedap ok. Xkan ler Pojie nih manusia, klo lembu sure akan ku isi empat² perut tuh utk semua makanan.. Huhuhu.. Thanks kak, raya haji nti buat lagik yer.. Murahhh ler rezeki kamu hendaknyerr…

Tetamu (a.k.a. diva²) yg hadir memeriahkan open house Kak Heze.

Blk dari umah Kak Heze xterus blk yer, kami (i mean Pojie, Abg Lee n Shah) bpoya² cuci mata di sebuah kopitiam di Shah Alam. Lepak² sampai kul 8pm kot then anto Abg Lee jumpa member dia kat Bangsar.. Pojie n Shah, terus blk dan meneruskan aktiviti di depan tv sampai tertido. Hoyeaahhh!!

Abg Lee yg maintainnn cute!

Shah, my bestfriend (a.k.a. new housemate) merangkap ex-madu.. Kikiki..

Love,

7 Respons to “Sis Heze’s Post Raya OPEN HOUSE”

  1. iva saionji Oktober 27, 2009 pada 1:22 am #

    huhuhu pojie..tq ek bagi no sis heze tuh….jgn seday2 ek pojie..InsyaAllah ade hikmah disebaliknya…

  2. syaf Oktober 27, 2009 pada 1:47 am #

    woo meriah babe…

  3. momguess Oktober 27, 2009 pada 1:53 am #

    sobsobsobakk xdpt dtgkete prblemknp xtapau kan utk den ni hah

  4. aizul Oktober 27, 2009 pada 3:05 am #

    hmmm…ayat ex madu tuh tak leh belah!! hahaha

  5. farish H Oktober 27, 2009 pada 4:03 am #

    meriah open house kanzz.thx kak heze..

  6. H.R PuTeRa YuSoFF Oktober 27, 2009 pada 4:28 am #

    kening shah melets abis

  7. ||| PöJìé PööH ||| Oktober 29, 2009 pada 3:11 am #

    Iva;Ok jer no hal..Syaf;Sgt meriah, rugi xjoin!Momguess;Laaa sian ko xdpt join kak!Aizul;Knp??Farish;Kann!Putera;Hahah, jahat la ko dik!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: