Cam FANTET!!!

29 Okt
Ku sangkakan panas sampai ke petang,
Rupanya hujan di tengah hari…

Eiii, cam haremmmm tau my hp skrg nih. Cam hanjenggg sgt! Hari² kasi cacimaki sama ini hp. Sbb apa?? Sbb dia byk sgt bw masalah sama Pojie. Kurang dari 1thn pakai sudah beratus duit Pojie abes.. La nih dah genap 1thn, dia buat pasal lagi. Kasi hang xsudah², kasi padam masa tgh call or SMS. Apa pasatt?? Mau sambut anniversary bsama Pojie dgn membaling dia ke dalam loji Indah Water kah??! Ker dia soh Pojie cari pengganti cepat² sbb dia mau kojol xlama lg?? Ohhh, mana duit aku nk cekau??!! Dah ler tgh sesak skrg nih, sila buat hal time² aku byk duit, leh terus aku angkat hp baru n baling kamu dalam lombong! Eerrrghh!! Stress skrg nih stress!

P/S: Ada sesiapa mau hadiahkan Pojie hp baru?? Remy dah der hp baru, Kak Heze ada hp baru, Pojie bila lagi?? Huhuhu..

Love,

14 Respons to “Cam FANTET!!!”

  1. sI tEDI Oktober 29, 2009 pada 7:11 am #

    beli baru je !

  2. Hazzy Ishak Oktober 29, 2009 pada 7:13 am #

    hp tu majuk kat pojie…beli baru ja

  3. syaf Oktober 29, 2009 pada 7:16 am #

    ok what dri aku yg kehilangan terus hp nie…heheh

  4. joegrimjow Oktober 29, 2009 pada 7:18 am #

    beli iphone poojie

  5. momguess Oktober 29, 2009 pada 8:37 am #

    fuhhhhhhaku memahami perasaan mu yang oiiiaku lagik lah skg pakai hp anaksobsobsobsabar dikkang kalo ader duit lebih kite g beli hp yg paling cangih skalilalalalaluv…

  6. iva saionji Oktober 29, 2009 pada 8:53 am #

    sabar pojie…dugaan nie…iva punya phone pon kadang2 wat hal…

  7. zubair.. Oktober 29, 2009 pada 9:01 am #

    beb..salam..hp neh memg x tahn bro…aku paki 4 bulan je..dh rosak..zitron kot..software rosak kte nye….last dh 3 mgu dorg kte dh x ble repair..memg membare….so conclusion die…hnset bru la..muahahaha

  8. Hezesuze Oktober 29, 2009 pada 9:53 am #

    tu kalo da byk kali hp tu wat hal….so let go jeler….wat smntara waktu beli je hp murah…lam RM100 pn da ade….kalo da cukup duit t beli je yg lebih canggih….yg penting hp tu bleh wat call n pick call jek kan…p/s alah akak dpt hp baru pn coz hp lama masuk jmban….hehe

  9. Eazy Izzuddin Oktober 29, 2009 pada 1:58 pm #

    beli br je lorhnokia betterhehexD

  10. Dr. Darren Oktober 29, 2009 pada 3:23 pm #

    hp sony yg jenis k850i nih mmg byk bug.. kalau u nk htr repair u suruh diorg update sistem/ software hp tuh. kalau x dier asyik off then xnk start langsung. hp nih actually bkn dipanggil mobile phone tp camera phone sbb dier lbh fokus kat kecanggihan camera 5mp dier berbanding function sbnr hp. so dier excellent kat camera jer. gud luck!

  11. atty's Oktober 30, 2009 pada 1:45 am #

    kty nya hp pun cenggitu ar k850.rosak..huhuhuh..mencik..

  12. farish H Oktober 30, 2009 pada 2:34 am #

    ssh function hp ni..trade in laa

  13. AzLaNDofGoSSiP!Nk Oktober 30, 2009 pada 5:44 am #

    gne hp yg ada torchlight jer uols! hehehehe

  14. ||| PöJìé PööH ||| Oktober 31, 2009 pada 6:54 am #

    Tedi;Uiks, byk duit aku!Hahaha..Hazzy;Bak mai pinjam duit..Ngee..Syaf;Hg lg teruk kan..Sabaq naa..Joe;Belikan leh, kata byk duit.Hhehe..Momguess;Hahaha, sian anak akak dah kene pau hp oleh ibu dia..Wakakak!Iva;Kann!saborrr jela..Zubair;Itulah sumer ckp mcm tuh..Dulu masa nk amik xde plak org nasihat, dah jadik camni, barulah org nk bilang..Huhuhu..Hezesuze;Kann, tgok ler cene kak oi..Eazy;Kan², NOKIA better kan!Tp sound n kamera cam xbeh plak!Dr Darren;Haah, mmg pun..Kamera jer meletop, lain² hampeh!Atty;Iyer ker?Sabor la yer Kty nasib kiter serupa..Farish;Alahai, trade in ker?Nk pakai duit gak tuh yang..Azland;Hahaha.. Xmauu!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: