Tinggal 3 lagi!

29 Oct

Korang ingat x n3 Pojie pasal Remy?? Ada ingat x pasal 8 tiket wayang yg dia amanahkan pada Pojie utk jemput kwn² menyaksikan filem Michael Jackson; That Is It. Ingat x?? Xingat?? Sila KLIK. So skrg, cuma ada 3 tiket lagi yg tinggal. So, sila buat reservation sblm pukul 3pm hari ini yer. Sbb tontonan dia pada hari esok. Klo xde jugak, so Remy, Pojie akan ajak kwn² rapat Pojie jela ek. So, rugilah saper yg xmo join, xdpt hadiah khas dari Remy. I dah tau apa dia. Hoho, sori Remy, xthn nk tau apa dia, so Pojie unwrapped la. Xpe kann..

P/S: Ini kata nk buat sesi btemu peminat (a.k.a. reader), contest n bg hadiah segala. Remy yg buat xde respon inikan Pojie? Erm, lupakan!

Love,

7 Respons to “Tinggal 3 lagi!”

  1. aLeen aVriL Oktober 30, 2009 pada 1:08 am #

    salam pojie….aleen tlibat ke x nih…??heheheee…sajer nk bg reminder kat pojie..hahaha….

  2. atty's Oktober 30, 2009 pada 1:46 am #

    hehehe..kalo dekat nak gak ..tp sok bzios..bila lah nak ketemu ngn pojie lagi nie ..

  3. farish H Oktober 30, 2009 pada 2:33 am #

    sowi xdpt join.enjoy k:)

  4. ♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ Oktober 30, 2009 pada 4:42 am #

    ++ wah mesti best bertemu sahabat2 blog….++

  5. QieFLy si Dolce Oktober 30, 2009 pada 5:42 am #

    huhuhuhuh mcm best jer……

  6. AzLaNDofGoSSiP!Nk Oktober 30, 2009 pada 5:43 am #

    eeee bestnyer… kalo dekat nak jew! hehehe

  7. ||| PöJìé PööH ||| Oktober 31, 2009 pada 6:55 am #

    Aleen;Yess, kamu dah masuk dlm list dahh..Atty;Xpela len x yer Kty!Farish;Xpela len x la yer..Yanie;Kan..Mmg best punn!Qiefly;Mmg best!Ajak join xmau!Azland;Kamu duk jauh ker??

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: