MJ Movie Outing! Thank You!!!

2 Nov
Seperti mana yang telah dirancangkan minggu lepas, mau tengok movie Michael Jackson: That Is It atas tajaan Remy, maka inilah mereka² yg bertuah menonton filem berkenaan bersama² dgn Pojie, yg telah diamanahkan oleh Remy. Thanks buat semua atas kesudian anda memeriahkan majlis ini. Thanks to Remy too..

Dan macam biasa, Remy tetap akan memberikan hadiah buat teman²nyerr dan Pojielah yg memberikan kepada mereka. Inilah hadiah dia.. Mau tau apa dia?? Surprise!! Hanya insan² yg terpilih dan hadir saja yg tau apa dalam nih. Kamu sgt baik ati la Remy!!

Apa² pun, buat semua yg sudi hadirkan diri last week, juga Remy sebagai penaja utama aktiviti ini, Pojie ingin mengucapkan…

Love,

6 Respons to “MJ Movie Outing! Thank You!!!”

  1. Future Protaz November 3, 2009 pada 12:32 am #

    brapa bintang leh bg lps tgok movie tu?klu best, nk tgok gak… =)

  2. farish H November 3, 2009 pada 2:59 am #

    rhuddy pon ade besh2 waa dpt adiah!

  3. syaf November 3, 2009 pada 3:12 am #

    baguih betul budak remy ni

  4. Remy.com November 3, 2009 pada 4:50 am #

    syaf,hang tu budak lagi, i'm ur brother k…huhu…best kn citer tu, nyummyy

  5. ||| PöJìé PööH ||| November 3, 2009 pada 8:59 am #

    So far i thought cerita nih doukumentari kehidupan dia..rupa²nya disebalik tabir konsert last dia yg xsempat dia perfom..bbrp minggu/ hari sblm dia meninggal..syg sgt, mmg hebat psiapan dia!

  6. PutraNforce November 8, 2009 pada 2:03 am #

    pojie… my name afla.. huhuhu.. its okay…Best doc pasal MJ tuh.. walaupun ada 2-3 kali menguap.. huhu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: