Teman Baru!

3 Nov

Ohhh, since Lenny ada kat umah nih, sbb tuan dia tumpang melepak kat umah Pojie sementara tggu next last paper dia lagi 2 minggu, so rajin jugak la Pojie lepak godeh² melepaskan nafsu sama dia setiap malam! Hahaha.. Tambahan pula bila malam smlm balik umah tgok² Shah sedang online ngn PC dia. Guna apa?? Xpenah² plak on9 guna PC. Selalu guna hp dia!.. Tengok², jeng.. jeng.. jeng..!!!

Dia sudah beli P1 W1Max siot!!! Murah plak tuh RM100 sbulan kata dia. Wireless lagik! Yg penting kelajuan dia sungguh menakjubkan. Maybe dia semakin upgrade jalur lebar dia kot. Good!! So skrg, Lenny sudah ada teman baru disampingku utk bsama² melepaskan nafsu di malam hening klo xleh nk tido!! Wakakaka!!!

Horeyyyy!!!

Love,

5 Respons to “Teman Baru!”

  1. Hazzy Ishak November 3, 2009 pada 4:41 am #

    dah potong?!

  2. Remy.com November 3, 2009 pada 4:51 am #

    huhu, best kn p1 wimex ni…remy pon guna, sgt laju…

  3. atty's November 3, 2009 pada 7:54 am #

    udah potong../.ekekeke.tingat iklan kenduri kawin tuh ..

  4. Fauzzan Helmy Anuar November 3, 2009 pada 12:19 pm #

    So"e la PojieHeheheheTak sangka pulak ada orang yang perasan kehadiran Mie yang kecik niThanx Pojie yang cumel!Bukan x nak tinggalkan jejakSeriklah jadi fofular ke???HahahahahahaHa'ahMie org JohorDancers gakUnder KKSB Batu Pahat

  5. ||| PöJìé PööH ||| November 4, 2009 pada 9:41 am #

    Hahaha..Xpenah potong apa² pun kecuali tang bawah tuh!Hahaha!!! Memacam Hazzy dan Kty aku nih!Mmg laju kan Remy connection dia. Best tol!Hello Mie

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: