R I N D U

7 Nov

Malam semalam Pojie mimpi a few friends yang dah lama sangat Pojie xjumpa. Pojie rasa rinduuuuuu sgt! So dari pagi² masuk keje Pojie dah cari blk pic² mereka bagi mengubat rindu. Sumer yang dah sebulan lebih xjumpa. Ada ramai yang pojie rindu, cuma mereka² ini yang paling lama xjumpa dan bersua muka. Ntah bila la dapat bertemu lagi.. Itu pun kalau mereka merindui dan ingat kat Pojie juga… Maka inilah insan² yang telah bertakhta di puncak kerinduan hati ini. Pojie cuba menyusun mengikut jarak masa xjumpa dari yang paling sikit jarak masa hingga paling lama xjumpa…

Acapkali Pojie merasai perasaan ini, tapi mereka???

Love,

8 Respons to “R I N D U”

  1. H.R PuTeRa YuSoFF November 7, 2009 pada 11:59 am #

    BLE KITE MENCINTAI ORG LAIN… ORG LAIN AKAN MENCINTAI KITA…

  2. wAtashiwa Nemo-cHan November 7, 2009 pada 12:04 pm #

    rindoo kamoo jugak….p/s~~ enset nemo rusak tau… di sedut masuk dlm mesin sedut air liur mase nemo merepair ari tu… nnt nemo dh repair enset… nemo call kamoo… xmph sedey tau

  3. Fauzzan Helmy Anuar November 8, 2009 pada 6:29 am #

    Tak ada apa2 PojieCuma ada seorang makhluk Allah yang terkenal di muka bumi ni dengan hasil karyanya menyapa MieMalu plakTapi sukeHeheheheheheh

  4. farish H November 8, 2009 pada 2:34 pm #

    kite xde pong muahhaha

  5. Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah November 9, 2009 pada 6:51 am #

    ya allah… terharunya aku… sememangnya aku jua merindui ang pojie huaaaaa… tapi kesibukan melanda bagai nak rak memaksa aku berterusan memendam perasaan nie….sesungguhnya hubungan yg terjalin kerna Allah Ta'alla sejauh mana berada pasti akan terbit sebuah kerinduan…

  6. Eazy Izzuddin November 9, 2009 pada 3:00 pm #

    uishpojieterharunyasiyes ckp eazy mmg rindu kat pojie lame x jumpebile ek pojie akan ketemulast jumpe pun before pose dluhuhukerinduan…;)

  7. Hezesuze November 10, 2009 pada 11:04 am #

    aik! xrindu kt akak ke??? huhuhuhu majuk 2 saat….haha

  8. ||| PöJìé PööH ||| November 11, 2009 pada 4:38 am #

    Putera;Betol²..Nemo;Alahai sian kamu.Miss u too!Fauzzan;Pojie tau saper!Farish;Hehe, ini yg paling lama xjumpa!Qiellah;InsyAllah..Eazy;Kann!Tau xpe..Miss u!Hezesuze;Alah akak dah selalu jumpa..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: