T H A N K Y O U

9 Nov
Salam hari Isnin,

Pojie masuk petang arini sebab seorang officemate bercuti so Pojie la yang menggantikan tempatnya sampai esok maybe. Masuk² macam biasa login sistem sana sini then bukak FB dan Blogger. Tgok blog Cik Aina dia ada story pasal Nuffnang dia [KLIK]. So cepat² Pojie check Nuffnang Pojie gak!! Wahhh, setelah bersusah payah Pojie dan beberapa teman blogger cam Cik Aina, Cik Yana, Kak Watie, MelRomeo (sekadar menyebut beberapa nama) dan yang lain² berbalas² buat kunjungan Nuffnang, akhirnya dari RM7.00 yang Pojie earn dari awal tahun nih tup² dah jadi RM10.25.

Wow! Hebat jugak walaupun xsebanyak yang diharapkan tapi ada peningkatan yang memberangsangkan di sini. Ini kerana semua gara² informasi yang berguna yang telah dibincangkan bersama² MelRomeo dan teman² beliau minggu lepas mengenai tips berblogging sampai la masuk bab Nuffnang [KLIK]. 1 kajian dan pendekatan yang baru untuk lebih masyuk. Thanks beb! Thank juga buat readers n bloggers yang datang singgah blog Pojie sambil klik² nuff Pojie, i really appreciate it..

So, kepada teman² di luar sana, Pojie merayu, anda rajin²lah masuk blog Pojie dan klik iklan Nuffnang tuh kalau ada. Pojie dapat duit, ada rezeki lebih, insyAllah Pojie belanja korang. Xdpt belanja banyak² dapat belanja teh tarik sorang secawan oklah kann! Cuma sekarang Pojie masih menanti peluang membuat bisnes pengiklanan online (ala² Nuffnang malah lebih masyuk) dari Abg Lee. Xsabar nih nak share dengan kawan²..

Tunggu…

P/S Thank you juga buat Nuffnang. So menanti lagi RM39.75 sebelum leh cashout kan duit! Horeyy!!

Love,

10 Respons to “T H A N K Y O U”

  1. Mawar_berduri November 9, 2009 pada 8:49 am #

    wah…Usaha lagi supaya cepat sampai RM39.75……

  2. momguess November 9, 2009 pada 9:21 am #

    wahhhtaniah dikjom kite sama2 click2 yer

  3. sI tEDI November 9, 2009 pada 9:22 am #

    usaha tangga kejayaan… nuffnang ni mmg kita tak perlu nak berusaha lebih macam catch eye 🙂

  4. syaf November 9, 2009 pada 9:34 am #

    aku x reti buatt..waaaaaaaaa

  5. Fauzzan Helmy Anuar November 9, 2009 pada 12:30 pm #

    HahahahahaPojie ni…Mie merapik aje tuNak lepaskan geramMemang tak ley ajak mencarutNanti laju aje keluar ayat yang bukan-bukanBiarlah PojieMie malas nak fikir dahLet it go by d wind…Macam menarik cerita Pojie niUrm, tapi kenapa nak tungu Rm39.75 lagi???Tak faham…

  6. farish H November 9, 2009 pada 1:54 pm #

    pakcik kayo!

  7. Mr.Homosapiensz November 9, 2009 pada 3:50 pm #

    click! click! no flirt! just read & click!

  8. unwanted November 9, 2009 pada 4:15 pm #

    wah..bagus²..klu nk tambah earning apa kata kalau letak nuffnang tu statik..cuba tgk entri ini.http://unwanted86.blogspot.com/2009/11/letak-iklan-nuffnang-statik.html

  9. Cik aiNa November 11, 2009 pada 12:34 am #

    pojie..sorry.aina br berpeluang bc entry nie.btw..thanks tau link2 aina..hehe. ni salah satu cara nak naikkan traffic. hurm..actually..dlm smggu pun pojie boleh kumpul RM 37++ tu..next week bole trus cash out. tp kena rajin la. heehe

  10. Melz November 11, 2009 pada 9:59 am #

    yeap 🙂 1 hari 1 blog boleh dapat RM10.. believe or not lalala..Thnx yer pojie..aku harap kau usaha lagi tuh je..nak duit semua kene usaha lately

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: