Kasihnya IBU, Cintanya AYAH…

10 Nov
Kawan² ingat x yang Pojie ada bgtau kat kawan² kisah ketureng? Pastu Pojie ada cakap pasal mee peng kan [KLIK]?? Nah inilah dia rupa mee peng yang Pojie cakap tuh. Nampak sedap kan? Mmg sedap lebih² lagi Puan Sri Ramlah yang masak untuk anak dia.

Aduhai.. Mak aku ni macam tau² jer anak dia tengah rindu giler kat dia [KLIK]. Tengah ngidam juga nak makan mee peng dia. Maka last week dia datang KL ngn Tan Sri Abdullah dan anak²nya Syafiq dan Wanie.. Oh, terharu sungguh. Lagi pun Mak dengan Abah mmg berniat nak datang KL sebab mau belikan Pejul laptop! Alahai, bestnyer dapat laptop baru. So, selamat duit aku nak gi belikan untuk dia.. Kikikiki..

Kami 1 big happy family nih gi la Low Yat beli laptop Pejul jenama Compaq. Oklah, harga not bad. Harap pandai lai dia jaga. Lunch² kat KFC then pas Zuhur, Mak n Abah gerak balik sama adik² Pojie. Lepas la jugak rindu dendam walaupun sekejap. Xpe, bulan depan Pojie balik untuk besday Abah nanti.. Dan yang pasti, kesedapan dan kepedasan mee peng Mak mmg terasa sampai sekarang. Sedap giler!! Kan Zull kann!!!

“Erm, mmg sedap sgt!”

Terima kasih Mak!!!
Terima kasih Abah!!!

Love,

6 Respons to “Kasihnya IBU, Cintanya AYAH…”

  1. Mama Mya November 10, 2009 pada 12:59 am #

    nampak sangat sedap wat perut akak tersentap jek hahahahaquefamili.com

  2. eazy November 10, 2009 pada 1:19 am #

    dah la lapa ni.huwaaaa :(nnti gather boleh la masak.hihi

  3. aMir RaYYaN November 10, 2009 pada 1:49 am #

    Sedapnye..rindu my mum lak…huhuhuhu…

  4. fikaryna79 November 10, 2009 pada 2:23 am #

    pojie..masakan mak mmg sdp sampai bila2 eh..mak ryna pn dtg taiping khamis ni..nak suh masak udang masal lemak cili padi..nyum2..huhu..

  5. Mawar_berduri November 10, 2009 pada 2:35 am #

    terliur la pojie tengok mee tu…nampak sedap… nak la mintak resepi kat Puan Sri…ahax

  6. farish H November 11, 2009 pada 2:05 am #

    huhuu cedappppppppppp

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: