AirAsia buat promo, Pojie PENING kepala!

11 Nov

Airini masuk² opis, budak² opis kecoh pasal AirAsia buat Free Fare Promo. Korang tau x?? Ajer giler klo ko nak gi Bandung (motip Bandung) just bayar RM30 jer untuk airport tax. Motip!! Xker giler sat Pojie nih. Dah ler memang tengah merancang nak gi bercuti jauh sekt kali nih. Yelah, orang duk canang bercuti sana sini, Pojie pun nak la jugak! Lagipun dah lama giler Pojie xgi bercuti jauh².

So, tanpa melengahkan masa, Pojie pun survey² la tiket ker Bandung. Kalau xke Bandung pun plan nak gi Bali ataupun Sabah/ Sarawak. Kira sepanjang arini Pojie lebih banyak menghabiskang masa duk online AirAsia berbanding blog, FB dan apatah lagi sistem kerja. Hahaha. Tapi masalahnyer, bila dah buat promo giler babi macam nih sistem AirAsia plak cam cib**. Hanjeng sangat tau. Dah cun² pilih tarikh dan flight, bila nak masukkan booking details, dia hang la, down la, xker naik hangen Pojie nih. Buat dari pagi tadi, bersambung pas lunch, masih xboleh² lagi. Aduhai, sakit jiwa la macam nih. Hujung² Pojie pening paler…

Aduhai!!!

Love,

13 Respons to “AirAsia buat promo, Pojie PENING kepala!”

  1. I am Karl November 11, 2009 pada 11:35 am #

    wah nk bercuti keprog diet pe cer.

  2. adie_kun November 11, 2009 pada 12:27 pm #

    bestnyaaaaaaaaa….ala.. mula bersusah2 dulu.. then nanti senang2 la kemudian.. hehehe(^_^)V

  3. aMir RaYYaN November 11, 2009 pada 1:22 pm #

    bestnye,,,,nk survey jg…lalalalala..tuk next year….hehehe

  4. aLeen aVriL November 11, 2009 pada 4:27 pm #

    sbb ramai sgt nk book tiket tuh mase pojie try nk book jugak…sbb ramai yg da tahu kot..ramai yg xmo lpskn peluang nih kan..huhuh…pojie selamat mcube lagik tuh book tmpt bcuti..huhuhuhu…

  5. Dr. Darren November 11, 2009 pada 6:37 pm #

    indon ader gempa bumi ar pojie. haha. sajer jer menakutkan u. ;P i lak dah lama xpi jenjln jauh2. ishh.. bila lar i dpt jenjln jauh2 nih kan.. hasrat di hati nk ke bulan. best naik rocket. lol

  6. D.O.U.B.L.E...S November 12, 2009 pada 3:38 am #

    ramai sgt yang booking tu pasai jadi cam gitu…..

  7. momguess November 12, 2009 pada 4:23 am #

    betoi dikcam gam****kwn akk buat dari smlmxblh2 lagiktapi suziey dh dpt

  8. Mawar_berduri November 12, 2009 pada 4:24 am #

    sabo ye…..wah…nak g bercuti yek?…bestnya….

  9. Preppy Guy November 12, 2009 pada 6:07 am #

    hah…aper lagi…bawak lah angel u sekali dtg kuching k…nanti i introduce you to my angel..ahaks..xoxoPreppy Guy

  10. Mama Mya November 12, 2009 pada 9:27 am #

    sabo2 kalau dapat tiket velanja akak sekali hihihire = x leh chat mcm mana tue pojie? n3 password tue akak guna wordpress dia memang dah ada dalam wordpress.. psstt nuff tido jek ari niequefamili.com

  11. Eazy Izzuddin November 12, 2009 pada 11:11 am #

    hey2 pojieeazy da baca entry turindu pojie jugebile kah dpt ketemuxD

  12. farish H November 13, 2009 pada 2:04 am #

    nk gakk g holiday!

  13. wénkt November 13, 2009 pada 3:01 pm #

    jom bercutiemail me!www.airasiapackages.com

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: