Lagi-lagi Kisah NUFFNANG!!!

11 Nov

Semenjak dua menjak (a.k.a. 2 3 minggu) nih Pojie rajin sangat² buat blogwalking nih especially kalau ada orang yang singgah dan tinggalkan mesej pada shoutbox Pojie tuh memang Pojie akan singgah balik. Lebih² lagi kalau orang tuh ada cakap yang dia klik² nuff Pojie, oii dengan sepantas kilat Pojie akan membuat lawatan muhibah sambil membalas klik nuff di blog orang tuh plak! Boleh dikatakan yang Pojie sekarang dah ketagih klik natang nih tau! Macam cool! (Kan Pojie cakap, lagi² kisah nuff kan. Xsudah² Pojie borak pasal natang nih! Hahah!)

Kawan², nasihat Pojie bila Pojie klik nuff kamu tuh, sudi² la klik nuff Pojie yer. Sampai la ada sorang hamba Allah nih ajar cara nak buat statik nuff pada blog. Cool! So, nuff Pojie nih akan sentiasa terpapar di ruangan sebelah kanan PoJiePooH nih. Korang perasan x?? Xperasan alamatnya 3 Jumaat lagi yer, sila buat persiapan. Wakakaka! Nak tau macam mana nak buat statik nuff tuh?? Meh [KLIK] sini. So, pasnih senang la nuff tuh muncul depan mata korang, just klik jer tau!

Terima Kasih!!!

Love,

12 Respons to “Lagi-lagi Kisah NUFFNANG!!!”

  1. Cik aiNa November 11, 2009 pada 1:50 am #

    bagus pojie..teruskan usaha oke.

  2. sI tEDI November 11, 2009 pada 2:25 am #

    orang memberi kita menerima..lepas tu jgn lupa membalas balik kebaikan orang..ekekekekpojie..kalau jenis yg klik x beritahu macam mana?kata org.. bila tgk kanan memebri.. tangan kiri x perlu tahu…he he he

  3. atty's November 11, 2009 pada 3:09 am #

    salam pojie..kty kalo dtg melawat dan tinggal jejak ..maknanya kty ade klik iklan..tq utk pojie jugak…rajin dtg blog kty ye..thanks dear..

  4. Preppy Guy November 11, 2009 pada 3:48 am #

    If not for ur post,i dont even know what is that…i pon thau my fren ada wat income dari nuff2…best kan…xoxoPreppy Guy

  5. Preppy Guy November 11, 2009 pada 3:48 am #

    If not for ur post,i dont even know what is that…i pon thau my fren ada wat income dari nuff2…best kan…xoxoPreppy Guy

  6. mAr@ZiEy November 11, 2009 pada 5:01 am #

    pojie mmg cool..baru bercadang nak cari that tutorial..hehe..TQ

  7. momguess November 11, 2009 pada 6:18 am #

    thnks for d infomeh kite click2

  8. joegrimjow November 11, 2009 pada 7:32 am #

    klik nuffnang poojie;-)

  9. Mr.Homosapiensz November 11, 2009 pada 7:36 am #

    teruskan usaha murni gigih anda..ahaks!

  10. D.O.U.B.L.E...S November 11, 2009 pada 9:45 am #

    ooo ya ke..?

  11. ~mama aiman~ November 16, 2009 pada 2:24 am #

    tak faham apa yg nak diklikkan.. dah klik, baru join 2 hari lepas, tengok dalam akaun baru ada RM0.25, still tak faham, nak kena buat apa sebenarnya.. boleh en pojie detailkan??

  12. i.z.m.a November 20, 2009 pada 5:05 pm #

    thanks for the info..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: