Makeover… Wow!!!

17 Nov
Salam teman²..

Maaf la yer beberapa hari nih Pojie diserang penyakit B. Bukan BABI tetapi BLANK. Honestly, setelah apa yang Pojie update pad entri² yang lalu, di mana kebanyakkan entri berbentuk ilmiah serta informasi yang berguna (cewah², angkat bakul sudah), perah² otak sampai xde idea lagi nak story apa dalam blog nih. Tapi jangan risau, Pojie gagahkan usaha jalan blog teman² blogger yang lain², cari maklumat dan apa² info di talian maya dengan bantuan Auntie Yahoo dan Pakcik Google, so arini maybe Pojie nak citer pasal sorang makcik yang menjadi inspirasi buat Pojie sampai sekarang. Beliau adalah Susan Boyle!

Kalau dulu Pojie tayang wajah beliau masa last entri yang Pojie cakap dia makcik yang amazing [KLIK], masih ramai yang xkenal. Dah lama² beliau menjadi 1 fenomena, seluruh dunia membuka mata melihat kehabatan beliau dalam melontarkan suaranya yang lunak merdu. Kalau dulu wajahnya menjadi bahan jenaka rakyat merata, tetapi sekarang lihatlah dunia, Susan Boyle yang baru, yang telah disuntik elemen kecantikan atau nama lainnya, MAKEOVER!!! Lihatlah penampilan yang lebih bergaya serta wajah yang lebih anggun dari beliau…

Menakjubkan bukann!!! Yela, bila manusia ada nama, mula dikenali ramai, maka berpusu²lah sponsor yang datang. Ibarat lombong emas. Diharapkan beliau ini emas yang tidak akan hilang sinar cahayanya…

P/S: Erm, dah tau pose untuk kelihatan lebih muda dan menawan. Huhuhu..

Love,

8 Respons to “Makeover… Wow!!!”

  1. adie_kun November 17, 2009 pada 10:43 am #

    yes.. makcik susan ni memang jadi satu fenomena..video dia kat youtube.. dalam satu hari berpuluh juta orang lawat..skang ni tak tau la agaknya kat 100 juta dah kot..memang superbbbbb.. ni semua gara2 britian got talent tu ar..wahhhhhhh.. apa pun.. meletops ar pic dia yg baru tuh.. make over yg menjadi.. hehehe..(^_^)V

  2. Mr.Homosapiensz November 17, 2009 pada 1:25 pm #

    mmg nmpk muda ler nenek tu….klu pojie wat make-over nmpk umur 17 ker…hehhe…

  3. joegrimjow November 17, 2009 pada 2:12 pm #

    ahaaada org cite die jadi gilehuhu

  4. Cik Meh November 18, 2009 pada 12:25 am #

    perlu ke nak posing pose yang sama.hehehepasni mesti hg nak posing lagu tu kan?wei, kalau vukup 4 org kita nek keta je la.share2 duit minyak ngan tol.naik bus mcm lambat ja.naik flight mahai la plak.ecah kata dia xtau lg nak p ke x.sapa lg aa wei?

  5. mawar_berduri November 18, 2009 pada 2:17 am #

    fenomena mak cik susan ni macam nenek kebayan berubah jadi nenek kebaya …. Kita tak tau ape yang akan berlaku esok..

  6. Dr. Darren November 18, 2009 pada 6:17 am #

    wah. gaun hitam yg dier pose berdiri tuh beyonce pnh pakai. klas

  7. farish H November 18, 2009 pada 7:03 am #

    ploles siottt

  8. iva saionji November 18, 2009 pada 10:08 am #

    herm….memang dia chantek pe..cuma dia xpandai je nak chantekkan diri dia..hehehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: