DYESEBEL; kisah duyung² HOT!!!

18 Nov
Arini mood agak noty and horny. Jangan marah naa.. Hujan kat luaq mencurah² arini. Dalam opis plak buka aircond fullblast. Hohoho.. So, arini Pojie mau intro kat kawan² semua 1 series baru dari Filipina yang sedang hangat ditayangkan di Astro Prima 105 setiap hari jam 2pm dan ulangan pada pukul 12am. Cerita dongeng kisah seekor duyung yang cantik rupawan bernama…

DYESEBEL [KLIK].. Bukan “dia sebel” (“dia marah” dalam bahasa Indon) yer kawan². Dia tinggal di dalam laut di dalam kerajaan duyung². Dia jatuh cinta dengan seorang manusia bernama Fredo. Maka bermulalah konflik apabila dia sering menhadapai masalah dengan ratu kerajaan duyung yang melarang duyung² naik ke permukaan air apatah lagi berhubung dengan manusia yang dianggap kejam.

Walaupun jalan citer dia agak klise dengan props dan aksesori duyung yang very der over dan di Malaysia, part dada duyung² di blur² kan, tapi itu xmemusnahkan semangat Pojie untuk menonton citer nih setiap hari, never miss. Xsempat tengok petang, Pojie gigih tunggu sampai tengah malam. Sebab apa? Bukan sebab Dyesebel sahaja, malahan sebab duyung² dan manusia² dalam kisah nih TERSANGATLAH HOT sehingga bisa merembeskan hormon tostesteron dan adrenalin ke tahap maksimum sehingga hampir orgasme. Hahah!

Itulah barisan duyung² dan manusia² dalam Dyesebel. Hot kan!! Cair x?? Kebanyakan mereka adalah model² kat Filipina tuh, what do you espect? Mestilah mengiurkan bukan!!! Hahaha.. Giler noty Pojie arini.. Hahaha.. Biasalah uols, sekali sekala kann!! Sebab tuh kalau nak jumpa Pojie nih bahaya sikit, make sure anda tidak hot atau Pojie kelak kepanasan. Hahaha!!! Meh layan pose dari hero dan heroin dia!!!

Fredo & Dyesebel

Love,

8 Respons to “DYESEBEL; kisah duyung² HOT!!!”

  1. iva saionji November 18, 2009 pada 10:07 am #

    hehehe..wah kenmain pojie..hot..hottie..hotties…

  2. farish H November 18, 2009 pada 11:09 am #

    pehh hero die very der kendu siakk hahaaa

  3. Mr.Homosapiensz November 18, 2009 pada 12:07 pm #

    whoaa~~ MMG HOTTIES noty…. =P

  4. Fauzzan Helmy Anuar November 18, 2009 pada 12:11 pm #

    bile cite ni pojie?

  5. adie_kun November 18, 2009 pada 12:24 pm #

    wahhhhhhhh.. cun melecun.. hot meletopssss…tak taup lak citer ni ada..hahahaha…coz selalu 2 ptg dok melangut depan pc..(^_^)V

  6. ||| PöJìé PööH ||| November 18, 2009 pada 2:34 pm #

    Iva;Hheheeh..farish;Horny gak ker??Wakaka!Mr HS;Kamu mmg noty!Fauzzan;Ada tu kan Pojie dah tulis..Xbaca molek la tuh!Adie;Hahaha..

  7. QieFLy si Dolce November 25, 2009 pada 4:35 am #

    ayoooo….jauh beza sngt jejant2 ikan duyung malaysia

  8. enyheartsdiamond Mac 24, 2011 pada 6:19 am #

    pojie tengok episod akhirnya tak? cecite :DDD

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: