Sharing is Caring…

20 Nov

Salam kawan²..

Segmen Sharing is Caring kembali lagi.. Maaf Pojie tiada tazkirah yang berguna di hari Jumaat ini. Malah entri kali ini adalah entri fresh (sebab kali ini bukan autpost entri, kantoi!). Kepala agak pusing sekarang ini, banyak perkara yang bermain dalam fikiran. So tiada idea nak update blog, maka buatlah blog walking dan dapat la beberapa informasi yang Pojie rasakan berguna untuk dikongsi bersama.. Sharing is caring, bak kata Melz, kan²!

1) Tips Blogging Comment Reveal by Melz
2) Pakej seorang Blogger
3) Tips mengurangkan tekanan

Love,

9 Respons to “Sharing is Caring…”

  1. QieFLy si Dolce November 20, 2009 pada 9:36 am #

    huhuhuh baiknyer kamo…..sharing is caring katanyer…..thanx (^.^)

  2. Melz November 20, 2009 pada 9:55 am #

    hehe thnx pojie😉 coz link this tips .. hehe

  3. joegrimjow November 20, 2009 pada 10:20 am #

    hehesharing is not just caringhahaantah sapa yg ckp

  4. Mr.Homosapiensz November 20, 2009 pada 10:35 am #

    sharing is caring, loving, respond.etc…boleh??

  5. sI tEDI November 20, 2009 pada 11:25 am #

    tapi kalau brmadu aku x nak share!!😦

  6. noramsein November 20, 2009 pada 11:26 am #

    ya yasharing is caringoleh ituAm dh wat post br sign languageheheshare la ye=)

  7. Fatt Chin Choy November 20, 2009 pada 4:34 pm #

    terpromot akuahaks

  8. Afzainizam November 20, 2009 pada 6:57 pm #

    http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/salam buat pojie jugaa aku juga begitu atas kehadiran ko membuat aku tak jemu menziarahi kamu….Kepala pusing rungsing….Yang mengikat,hanya tuan dan pelawak seni,cukup menghibur khalayak damai.Bagiku, yang kacau ini,tak berarti.Pusing kepala aku pusing.pusing memikirkannya.dan terimalah hasilnya.Hilang bukannya dari hati.Tuhan, beriku harapan.Beriku kesenangan.Kepala aku pusing…..best gak kepala aku pusing dapat gaak idea buat puisi untuk ko ni….

  9. syaf November 21, 2009 pada 5:18 am #

    akan ku terjah

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: