The Twilight Saga; NEW MOON

25 Nov

Tak sabar rasanya nak tunggu filem nih yang akan keluar panggung pada hari esok.. Erm, mesti best kan!!! Hope budak tuh dah belikan tiket untuk Pojie.

P/S: Seandainya anda ditakdirkan bercinta dengan bukan manusia, antara vampire dan warewolf, mana satu anda akan pilih???

Love,

7 Respons to “The Twilight Saga; NEW MOON”

  1. psychopath November 25, 2009 pada 9:57 am #

    hey. nk tgk jugak. x ajak!

  2. miss lolly a.k.a luvfareda November 25, 2009 pada 9:59 am #

    lol phobia pom tak tengoks ag. sob3

  3. Adam November 25, 2009 pada 10:23 am #

    pilih vampire~~~~

  4. Melz November 25, 2009 pada 12:21 pm #

    esok2🙂 hehe mel nak tengok kat jb kot

  5. Fauzzan Helmy Anuar November 25, 2009 pada 3:12 pm #

    HahahahahaPojie Mie nak hadiah boleh?Motifkan?HeheheheheAla, biasa-biasa aje kotPojie, sorry tau dah lama tak singgah blog PojieMie sibuk sangatSorry…VampireSebab hari-hari dapat cium dekat leherHahahahahahaha

  6. Fauzzan Helmy Anuar November 25, 2009 pada 3:46 pm #

    Pojie…Syhh…Tu nama yang kawan Mie panggilFauzzan jadi Pojan sudeyhTapi tak naklahMacam bohjan aje bunyinyePanggil Mie aje ye=PPojieNak ikutTapi esok mesti kene duduk dapurKene goreng kacangKena kukur kelapa bagaiAiyooPenangan rayaRaya haji kat umah ni pun macam raya betul

  7. fathiahRAIHANA Disember 1, 2009 pada 3:13 am #

    vampire :DD

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: