Akhirnya, kau MILIKKU!!!

29 Nov

Setelah sekian lama Pojie memendam rasa, jiwa dan raga, akhirnya Pojie telah menyambar 1 barang impian Pojie, yang pernah tercatat dalam wishlist. Yesss, Pojie xmalu mengatakan yang Pojie beli kasut Paul Smith nih dari Uptown Kota Damansara dengan harga RM65, yang penting apa yang diimpikan telah tercapai dengan jayanya. Wahhh, ramai yang mencemik muka nampak! Alah, Pojie sedar diri tak mampu nak bgeli yang original, mahal. So, ini sajalah yang termampu setelah berbulan² target nak beli. Dulu tengok kat Downtown Cheras harganya RM85, kat Uptown Kota Damansara lebih murah, so rembat jelah!!! Itu pun tutup sebelah mata. Hahaha!

Usah diikutkan kata², “Alah membeli, menang memakai“. Kalau dah tak reti jaga harta, beli mahal original macam mana pun cepat rosak. Yang penting kene la pandai jaga dan bergaya, barulah yang murah tetap dipandang hebat! Kan Pojie pernah mengeluarkan kenyataan, “It’s not what you wear, but how you wear it“. Cewah! Hehehe..

Akhirnya, kau MILIKKU!!!

Love,

5 Respons to “Akhirnya, kau MILIKKU!!!”

  1. mr.syazwan November 29, 2009 pada 6:02 am #

    CHANTEK!!BIAR MURAH ASALAKN BERGAYA…=)

  2. iena November 29, 2009 pada 2:46 pm #

    wahhh pojie….paul smith gitew…. kelas uols…. iena sehat cuma lama menyepi di blog ni jew….hehehe ~~

  3. syaf November 29, 2009 pada 4:26 pm #

    perghh smart shiyot…x kesah ler harge bape…bagi aku asal cantik dan pandai mengayekan mende yg murah pon nampak mahal…org bukan taw pon hargenye kan,,,,

  4. farish H November 30, 2009 pada 6:10 am #

    pen tantek..suke tali die hehee

  5. Fairuz Selamat Disember 1, 2009 pada 3:18 am #

    tanteknye.!!!! nak gak.!!!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: