1st Time Online Shopping…

3 Dec
Hi friends,

Sorry, for make you waiting for my entry today. It getting end of year 2009 and I’m damn busy right now. A lot of work to do. You now la kan!!! So, tak sempat nak shoping (nak jugak walaupun tengah dintis) asyik duduk depan PC buat keje jer. I was stressed for the last 2 days, window online shopping nih then tertarik pada 1 kedai online nih. He sells mostly “for him” outfits. Nama kedai Wear Ever U Like. Oleh sebab tak tahan sangat tengok baju yang cantik² dan unik, maka terus Pojie buat tempahan dan confirmed order. Semalam buat payment online dan hari nih pukul 11am dah sampai ke ofis Pojie…

Wahhh, hebat dan efisyen sangat. 1st time buat online shopping dan sangat berpuas ati. Delivery cepat, response pantas, baju cantik, sedap dipakai malah dengan 2 baju M size ngam² terletak atas badan Pojie (so siapa cakap Pojie gemuk? M size tau!). Harganya pulak memang affordable. Rekaan memang menarik. Thanks Eugene Foo. Nak tengok apa yang dah Pojie sambar?? Ini dia!!!

Ini dia baju² tuh. Maaf, model not included yer. Hehehe.. Love the material and the design is so cool! So, tanpa melengah²kan masa terus gi toilet dan mencuba sambil tayang² yang ofismate umpama seorang supermodel. Semua berkenan. Hehehe.. Dan oleh sebab pakaian arini macam serabut sebab dah lambat pergi kerja, mainsambar jer apa yang dapat dicapai tangan, maka Pojie terus pakai baju nih.

Amacam? Cantik kan? Lom tengok tuan punya dia pakai, lagi menyerlah. Kuikuikui.. Buat² tak nampak pada kedutan² yang ada sebab dalam ofis ni tiada seterika untuk menghilangkan kedutan di baju. Hehehe.. Pasni sudah plan nak sambar apa. Tengok ada cardigan hoodies tuh macam mengancam gak, bersedialah! Tapi sayangnya Pojie tak boleh nak beli sebarang seluar tanpa mencubanya, sebab mugong dan peha juga betis seperti “bunting padi” (ker bunting gajah??!). So sekarang tengah tunggu order perfume pulak yang dijangka sampai minggu depan.

Selamat membeli belah!!!

Online shopping:
Wear Ever U Like
Victoria Secret Heaven
Dunia Perfume
Sure Ori Perfume

P/S: Berura-ura mau buka kedai online juga. Masih memikirkan produk apa dan sedang mengumpul modal. Maybe sebagai langkah promosi, akan buat peraduan lagi🙂

Love,

7 Respons to “1st Time Online Shopping…”

  1. sI tEDI Disember 3, 2009 pada 11:53 am #

    aku selalu dah beli online pojie. mula2 takut gak.. barang sampai ke tak.. ekekekpastu kadang2 dalam tenet baju2 semua cantik.. bila dah sampai lain lak..

  2. QieFLy si Dolce Disember 3, 2009 pada 12:49 pm #

    hurm….mencik la pojie nie….heheehkita baru je plan nak belik baju tu tapi color putih hahhaha….klu saiz m ko boleh pakai agak2 aku pown fit ker…body aku lebey kurang mcm RIZZ jer….

  3. syaf Disember 3, 2009 pada 1:18 pm #

    smart..stylo

  4. farish H Disember 3, 2009 pada 1:34 pm #

    tantek gak hehee

  5. Mr.Homosapiensz Disember 3, 2009 pada 6:54 pm #

    smart….mcm eksklusif jer…** tengah tu leh wat mcm poket doraemon x?

  6. Fatt Chin Choy Disember 3, 2009 pada 11:31 pm #

    baju untuk pakcik2 takdak ka?haha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: