||| Happy Birthday Sis Lakwan |||

5 Dec

Hari ni, Pojie nak wish..
HAPPY BIRTHDAY

Buat kakak yg Pojie syg,
Yg jauh di mata tp sgt dekat di hati..

Yg Pojie kenal dari zaman kolej dulu sampai skrg..
Yg selalu gelak n nangis bersama..
Inilah dia Kak Lakwan Charini..

Best kan nama dia!!
Org nyer pun comel..
Berdarah Siam n stay kat Kuantan..
Kak Wan!!!! I MISS YOU!!!

Love,

5 Respons to “||| Happy Birthday Sis Lakwan |||”

  1. Ejay Disember 5, 2009 pada 5:50 pm #

    Happy Birthday Kak Wan…ada juga kwn yg berdarah SiamAhama Saree namanyatp lebih mesra dipanggil Anom

  2. Rinie Disember 6, 2009 pada 7:49 am #

    Ah, pojie thank u so much , ada juga org nak masukkan n abadikan my birthday kat blog ek… u really make my day

  3. syaf Disember 6, 2009 pada 4:41 pm #

    sawadika, kamprungkap…bukak pintu keluar tingkap…hehe berdarah siam rupenyer..appy besday kak

  4. joegrimjow Disember 6, 2009 pada 8:26 pm #

    ahaaappy bestdayy

  5. Rinie Disember 10, 2009 pada 1:34 am #

    thanks u all

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: