Teater Bangsawan: SINBAD

8 Dec
Wahai sekelian sahabat dan taulan,

Usah la kalian bermuram durja, gundah gulana. Lupakan segala duka nestapa. Marilah bersama² kita menyaksikan Teater Bangsawan: SINBAD; Batu Permata Dewa. Keterangan lebih lanjut adalah seperti yang tertera di bawah ini;

Oklah, kembali kepada bahasa moden dan senang difahami.. Hehehe. So amacam tertarik menarik dengan poster di atas? Maaf tiada poster yang lebih besar dan jelas untuk kalian. Nih pun gigih la google. Sila la telefon nombor yang tertera tuh kalau kalian nak dapat poster yang original. Itu pun kalau insan² di atas dapat memberikan maklumat dan jawapan yang memuaskan. Kalau tidak dia main transfer² jer line korang nanti cam main netball. Biasa la kerajaan. No komen!!!

Tapi yang ini adalah teater penutup untuk tahun 2009. Tahun depan tak tahu lagi macam mana. Tapi yang menariknya pasal teater ni, ia akan dibarisi oleh beberapa nama yang terkenal juga seperti Aris Kadir (kareografer AF7), Farawahida dan Syafinaz Selamat! Wow, mesti mantap kan!!! Hope Syafinaz akan melontarkan suara emasnya. Bestnyer.. Sudah semestinya kene datang lebih awal kali ini bagi mengelakkan seat penuh lagi.

Jom kawan²!!!

P/S: Contest; Maknam Belakang Tabir sudah pun ditutup. Dalam proses pemilihan Top 5, pening paler gak nih. Harap dapat bersabar yer..

Love,

8 Respons to “Teater Bangsawan: SINBAD”

  1. QieFLy si Dolce Disember 8, 2009 pada 10:37 am #

    yeah hidup teater melayu….rajin ko kan pojie g teater2 ni semua….respect r

  2. sI tEDI Disember 8, 2009 pada 12:14 pm #

    seronoklah org sana dapat selalu layan teater

  3. wan2911 Disember 8, 2009 pada 2:49 pm #

    huhu…rajen gile tengok teater,bagus2🙂

  4. Adam Disember 8, 2009 pada 5:29 pm #

    waaa pojie…adam memang plan pun nak g tgk 12hb ni…lalalala meh jumpe kat sane ^_^

  5. ♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ Disember 8, 2009 pada 11:19 pm #

    suker nengok Aris Kadir….sedap mata memandang hehehe

  6. farish H Disember 9, 2009 pada 3:11 am #

    wajib pegi ahhaha

  7. Ejay Disember 9, 2009 pada 1:22 pm #

    ermm.. nak pergi ke tak nak eh.

  8. ||| PöJìé PööH ||| Disember 9, 2009 pada 2:17 pm #

    Qiefly;Hehehe, dah minat!JOm la!Tedi;Hehe, Tedi dtg sini leh gak layan nti..Wan;Huhu, dah minat Wan..Adam;JOm!Yanie;Wah kemaen!Farish;Jom!Ejay;Jom la bila lagi, last nih tau!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: