Makna Cinta Nama Ku…

9 Dec
Hoh, sajer gedik² takde keje. Main la kuiz² membuang masa kat mukabuku a.k.a. FaceBook (wondering kenapa la dia panggil FaceBook ek?). Tapi Pojie paling suka buat kuiz yang lebih menjurus kepada kuiz personaliti. Sebab apa? Sebab 80% daripada kuiz² itu adalah genuine dari penyelidikan (walaupun tidak dapat dinyatakan sumber) beberapa pakar yang Pojie pernah buat sebelum ini. Dan dari kuiz² yang Pojie buat selalunya sebanyak 90% adalah tepat dengan diri Pojie.

Dan baru² ini Pojie ada buat 1 kuiz berkenaan dengan CINTA. Cewah.. Jarang Pojie borak pasal cinta dalam PoJiePooH nih kan. Sebab apa? Sebab keKaseh hati Pojie tuh low profile orangnya. Hehehe. So mari kita lihat apa makna cinta dari nama Pojie; Mohd Fauzi. Ada yang dapat mengesahkannya? Tanyalah Kaseh. Hehehe..

Makna Cinta Nama Ku…

M : ..membuat pacaran lebih menarik
O : ..mempunyai personaliti yang bagus
H : ..setia kepada yang satu
D : ..kekasih yang terbaik pernah dimiliki oleh siapapun

F : ..sukakan pasangan yang agak liar dan gila-gila
A : ..seorang yang gila-gila
U : ..disenangi oleh semua orang
Z : ..memiliki fikiran yang luas
I : ..manis dan romatis

P/S: So Kaseh, sila jawab betul atau salah. For me, 100% tepat sekali *wink*.

Love,

12 Respons to “Makna Cinta Nama Ku…”

  1. farish H Disember 9, 2009 pada 6:42 am #

    seorg yg gile2 hehehee

  2. Cik aiNa Disember 9, 2009 pada 6:44 am #

    aina boleh try neh..ehehe,suke jugak main kuiz cmni..sbb dorang wat research dlu kan.

  3. ezany Disember 9, 2009 pada 6:48 am #

    pojie…tp kan cinta PLU nie ada ker yg setia ??

  4. @juera Disember 9, 2009 pada 7:20 am #

    huhu..kuiz kt FB tu tah pa pe kn..tp aku layan gak time aku borink giler..ngehx3..

  5. Hezesuze Disember 9, 2009 pada 7:41 am #

    wawawa sume karekter tu mmg ade kt pojie….huhui looooiikkkeeee !!

  6. dalinee opart Disember 9, 2009 pada 10:02 am #

    hehehehdal pun suka maen game personality dalam fb~i like it~

  7. sI tEDI Disember 9, 2009 pada 12:27 pm #

    wah!! kondipen 100 tepat! ekekeke

  8. ||| PöJìé PööH ||| Disember 9, 2009 pada 2:28 pm #

    Farish;Yesszzaaa..Aina;Nak try apa yer??Ezany;Ada jer.. Kamu lo jumpa lagi kot..Juera;Kan²..Hezesuze;Hahaha, terimas sbb bg cop mohor!!Dalinee;Me too 🙂Tedi;Yesss I'm damn confident!Wahahahah!

  9. watie Disember 9, 2009 pada 10:24 pm #

    akak kalu facebook nie memang fail huhuhu x berapa nak gheti hihihire = yer betul tekaan pojie memang ada mcm kalimah Allah pada sebiji telur

  10. ||| PöJìé PööH ||| Disember 10, 2009 pada 4:35 am #

    Kak Watie;Mula² xreti now dah best!Hohho!

  11. Mr.Homosapiensz Disember 10, 2009 pada 2:02 pm #

    hahhaha……..top 5??? boleh la….walaupn xde yg vote…..nak gelak guling2 jap…hahhahahhahha!!!

  12. Adam Disember 10, 2009 pada 2:17 pm #

    ade la plu setia…opssss<===emoo

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: