Merasa la jugak :)

9 Dec
Salam buat semua🙂

Semalam I call you, you tak answer. You kata you keluar pergi dinner… Hoiii!!! Melalut sudah! Hahaha… Bukan apa, sebab tengah gumbira sebab semalam cek² my Nuffnang punya akaun ada tertera table yang baru di atas table yang sedia ada seperti di bawah nih…

Sila klik untuk pembesaran

Wooo, kawan² nampak natang apa tuh? Itulah buffered earnings yang Pojie dapat dari Nuffnang. 1st time tuh! Maaf terpaksa cover berapa yang dapat, sikit jer, malulah nak tayang. Tapi merasa la jugak kan apa yang kawan² Pojie pernah merasa. Patutlah tengok tak tidur² nuff kat blog Pojie. Terima kasih daun keladi yer Uncle Nuffnang, kalau sudi berilah lagi. Make sure banyak² sikit tau. Hehehe.

So sekarang kira berjaya la jugak usaha gigih Pojie nih dalam memartabatkan nuff di blog sekaligus dapat duit² kopi. Hehehe.. Terima kasih again buat Melz, yang tak sudah² bagi tips dan info. Tak pernah sombong. Tanya jer apa dia sure dia akan jawab. Nih pulak entri terbaru dia ada membincangkan pasal; Kenapa Iklan Nuffnang Tidak Muncul? Terima kasih sekali lagi Melz. Buat teman² yang selalu jenguk blog Pojie tuh, andai ada nuff yang bangun jangan lupa klik yer. Cuma maaflah buat masa sekarang nih Pojie agak sibuk dan tak sempat kembali ziarah ke blog kamu semula. Setiap entri yang terpapar di blog PoJiePooH nih pun 90% adalah autopost yang telah Pojie susun untuk post di blog setiap hari untuk seminggu (amacam, gegeh x??!). Tapi insyAllah, ada masa Pojie akan jengah juga yer. Follower baru juga Pojie masih belum sempat beramah mesra, apa² pun terima kasih kerana menjadi pembaca dan follower setia Pojie.

TERIMA KASIH🙂

Love,

11 Respons to “Merasa la jugak :)”

  1. QieFLy si Dolce Disember 9, 2009 pada 1:00 am #

    hahahah cluzzz….pagi ni entry ala2 nak wat high school musical je kan…nak menyanyi je kan…yess….semlm pown aku terus edit setelah mendapat tutorial dari melz…

  2. @juera Disember 9, 2009 pada 1:34 am #

    ii pojie..jura cuba gak cek nuffnang..mgu ni x bergerak la plak..mgu lps ade jgk tambahan..ceh!sadis..sadis..

  3. Zuewairy Disember 9, 2009 pada 1:46 am #

    psni ble jadi jutawan nuff la..;)

  4. onniey84 Disember 9, 2009 pada 2:07 am #

    tahniah!..sikit2 lama jadi ler bukit..

  5. farish H Disember 9, 2009 pada 3:10 am #

    wahh leh r bnje haha rizz xreti sgt nuffnang ni

  6. Fatt Chin Choy Disember 9, 2009 pada 4:43 am #

    kaya! kaya!nak tau berapa dah tuhehe

  7. ||| PöJìé PööH ||| Disember 9, 2009 pada 2:26 pm #

    Qiefly;Cool🙂Juera;Hoho, lom rezeki kot🙂Zuewairy;Idak ler jutawan, leh lepas duit kopi jer..Hoho..Onniey;Betul tuh!farish;InsyAllah leh jer beb!Fatt;Rasie..Hoho

  8. ariff Disember 9, 2009 pada 3:54 pm #

    ha. tahniah2. ni nak tanye sket. aku pun belum pernah dapat buffered nih. kalau buffered ni kira ikut traffic la kan? lepas tu kalau orang klik2 tu dapat la ctr bonus tu. betul x?

  9. cik eykameow :) Disember 9, 2009 pada 4:55 pm #

    eyka actually xtwu cmne nk check. hee. tapi yg pasti nuff dy ade jugak lah tydo.. x cm pojie punye.. huhu sedey lom rezeki lg.. xpe :]

  10. ||| PöJìé PööH ||| Disember 10, 2009 pada 9:01 am #

    Ariff;Thanks :)Haah dia ikut traffic..Btol²..So kne bykkan trafik kat blog kita..For more info leh tnya pakar nuff, http://melromeo.blogspot.comDia bagus tau!Tnyalah apa saja..Eyka;Erm, lom ada rezeki..Xpe usaha lagi ok🙂

  11. unwanted Disember 16, 2009 pada 4:47 pm #

    aku suka intro entri ni..ha3..tahniah dah ada 2 bffred tu.:)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: