TOP 5: Contest Maknam Belakang Tabir

10 Dec
Selamat pagi semua…

Terima kasih atas penyertaan anda semua. Yang memberi support dan sponsor, terima kasih bebanyak Pojie ucapkan. Inilah komen dari tuan tanah kedaung merangkap penaja rasmi contest ini dan juga juri utama. Hohoho..

“Sebanyak 28 penyertaan diterima dari 14 blogger dan pembaca. Eh, how come??! Ini sebab penyertaan tidak terhad, maka dengan itu ada yang peserta yang telah menyertai lebih dari sekali sekaligus peluang untuk menjadi Top 5 (dan juara) adalah tinggi.

Kebanyakan daripada peserta tidak membaca syarat² menyertai contest ini dengan betul². Kebanyakannya mengeluarkan dialog yang melebihi 20 patah perkataan. Malah dialog yang diutarakan kebanyakkannya berunsur sagatan (caras/ perli) sedangkan Pojie memerlukan dialog diungkapkan mempunyai unsur² MAKNAM BELAKANG TABIR (mengumpat). Tapi tak mengapalah, Pojie yang buat contest dan peraturan, maka Pojie juga berhak untuk meminda peraturan ini. Huhuhu.. Terima kasih..”

Dan, seperti yang telah dijanjikan kini genaplah 3 hari setelah tamat tarikh Contest Maknam Belakang tabir. Maka terima, jeng.. jeng… jeng… **sambil bunyi drumroll.. PoJiePooh dengan bangganya mempersembahkan kepada anda…


1) Aizoul Hashimie…

C: Uols rasa betul ke bibir Kak Nita tu ori? Terjuih je mak tgk..tak meletop langsung…

A: Entahlah la nok..mak tgk macam di sengat tebuan tanah..please la..clust lagi bibir uols..

B: Tak koser mak nak layan korang nie…baik aku scanning abang cleaner bangla tu..cando sgt..arghhh

by: zoul
cka_dt@yahoo.com



2) Syaf…

C : Wey nape rambot kaw macam penyapu makcik cleaner 2. Macam rambot indon pown ader..keji nyer

A : hehe (nada geram) x sedar rambot kaw macam pompan meroyan mati laki…

B : HUrm puaslah aku menayang rantai zhulian yg aku beli ni ha…buley masing2 buat x nampak…geram haku

by : syaf
syafieck_88@yahoo.com


3) QieFLy si Dolce…

C : Pssttt!!! nok ujung bulan uollss teman mak g cucuk bibir lagi taw…mak nak mcm angelina juling tu..

B : Ok2 set lepas tu kita g ronda2 kat Bukit bintang bagi tngok satu malaya bibir ko yg seksi tueee….

A : Hurmmm…kesian aku tngok bibir ko nok mcm langsuir tak cukup makan…*smbil wat muka kekwat…


4) XEN…

C : Amboi Pooh, chanteq sekarang! Operate ke suntik. Ke u pakai susuk. Ke ade “suntikan” lain? Hamboi bibior kamu..rupe Anjinglina Jolie kaedahnye..U olsss patutla kekwat skang. Ape rahsia kechanteqkan u ols ni?

A : Betul ke chanteq u ols? Xde la.. biasa jek. I amalkan mandi bawah jejantas Sogo jek..pukul 12mlm syaratnye..kemban paras kopek tp boley lepas paras lutut..sanggup?

B : (dlm hati) verangan taw. Hadek² begitu la. Ko tak perasan ke aku yg paling chanteq kat cni? Ade hati nk lawan merk!

XEN


5) Mr.Homosapiensz…

C : Nokkss!! Mak jupe nyah tu kat LQ malam jumaat tu..Dia punyer ‘vontott’ XXXL ‘bubbletalk’ mcm bola boling ni uolssszz!!! Ntah2 pakai ‘silicon’ besor beg atas meja ni….hahha..very the platic….

A : Aku punyer xyah nk plastik silicon2 ni…natural beauty giteww youu!! hihi…

B : Uisshhh!! klu body slim mcm aku ni pakai silicon camtu sure very da booom keba boommm!!!

Mr.Homosapiensz
homosapiensz@yahoo.com


Baiklah rakyat Malaysia dan pembaca PoJiePooH. Pilihan terletak di tangan anda. Jari menjadi juri sehingga hari Ahad ini dan pemenang akan diumumkan pada hari Isnin. Anda boleh memadankan dialog² di atas dengan gambar di bawah ini. Anda hanya dibenarkan untuk mengundi sekali sahaja di ruangan undi.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: