Sabor ye sabor…

15 Dis

Yer saya tau, saya tau, teman² semua merindui Pojie kan??! **muntah hijau. Nak tau siapa pemenang contest tuh kan? Nak entri² dan cerita² dari Pojie kan??! Maaf yer Pojie tersangatlah sibuk kebelakangan ini. Sampaikan draft entri untuk autopost pun dah abes. Tak sempat untuk siapkan posting untuk minggu ini. Tak mengapa, Pojie akan balas dendam nanti.. Jadi pesanan Pojie buat anda semua..

Sabor yer sabor..
Buat visitor dan commentor, Pojie akan response kepada anda.
Usah risau, teruskan lawatan anda.
Jangan lupa klik Nuff ok 🙂

Love,

14 Respons to “Sabor ye sabor…”

  1. Melz Disember 15, 2009 pada 5:21 am #

    take time okeh pojie 😉 hihi buat 1 1

  2. Hazzy Ishak Disember 15, 2009 pada 6:43 am #

    xen menang!!!!

  3. Eazy Izzuddin Disember 15, 2009 pada 7:05 am #

    alamak pojiex smpt join cntest…hik3xD

  4. sI tEDI Disember 15, 2009 pada 7:15 am #

    buatlah mana yg penting dulu pojie

  5. Zuewairy Disember 15, 2009 pada 8:22 am #

    hehehehee;)

  6. joegrimjow Disember 15, 2009 pada 10:37 am #

    begitu rindukan poojie-ambik hati, lalala-

  7. mr.syazwan Disember 15, 2009 pada 10:42 am #

    berdebar menunggu ni….=P

  8. Adam Disember 15, 2009 pada 3:57 pm #

    nak berdebar gak….bleyyy?

  9. Fatt Chin Choy Disember 15, 2009 pada 4:27 pm #

    ko bz bercinta ker ni?

  10. watie Disember 15, 2009 pada 10:13 pm #

    hihihi ingatkan suh sabor apa tadi hihihire = thanks pojie komen kat blog akak :)klik icecream n 8tv 🙂

  11. ♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ Disember 16, 2009 pada 1:22 am #

    ujung tahun memang ramai orang sibuktakper2..kami semua memahami…hehhehe=}

  12. farish H Disember 16, 2009 pada 6:09 am #

    hahahha

  13. Mawar_berduri Disember 16, 2009 pada 8:07 am #

    pojie bz eh?..tak sempat buat N3 baru…xpe…mawar datang gak klik2 nuff poojie..

  14. unwanted Disember 16, 2009 pada 4:49 pm #

    aku baru komen ni maknanya aku dah terlewat utk join contest la..:)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: