Keputusan Contest Maknam Belakang Tabir!!!

21 Dec
Setelah tergendala selama seminggu pengumuman contest ini, maka terimalah pemenang Contest Maknam Belakang Tabir, ramai pasti dah tau pemenangnyer berdasarkan undian yg lepas kan? Tak payah tekan butang R pun dah dapat tengok.. Beliau adalah XEN (bukan nama sebenar)!!!

Tahniahn juga buat Top5 yang lain iaitu Aizoul, Syaf, Qiefly dan Mr HS. Mau lihat wajah pemanang?? Inilah wajah beliau…

Maaf yer, hadiah kali ini bukan tajaan Biotherm dan itu bukan hadiah dari contest ini.. Heheeh.. So kepada Xen dan Top5 sekalian, sila emel Pojie alamat dan no tepon kamu. Nanti mau pos kan hadiah. Tapi kalau mau buat majlis penerimaan hadiah boleh sajorr… So, macam mana si Xen nih boleh menewaskan 4 peserta lain yang tidak kurang hebatnya?? Mari saksikan dialog “menghanjeng” dari beliau…

Klik untuk pembesaran

Bagaimana?? Anda sakit perut sebab bergelak??? Pojie pun mau ikut serta!
HAHAHAHA!!!!

P/S: Nak buat contest apa lagi pas nih ek??

Love,

11 Respons to “Keputusan Contest Maknam Belakang Tabir!!!”

  1. momguess Disember 21, 2009 pada 5:09 am #

    yeeehaaatahniah XEN

  2. Hazzy Ishak Disember 21, 2009 pada 5:52 am #

    haz vote 4 xen tau…apa lagi xen, blanja makan okayhaha

  3. a i z o u l h a s h i m i e Disember 21, 2009 pada 5:54 am #

    di kesempatan ini sy ingin mgucapkan terima kasih kepada pengajur, makeup artis, peminat2 yg tak jemu2 myokong kerjaya seni saya, family kat kg yg sentiasa memahami, rakan2 smua..tetiba feeling artis menang award..padahal aku no5 jer..thanks2bagi live je rxyah la nak pos2 k

  4. kawie2020 Disember 21, 2009 pada 10:29 am #

    tanniah xen tanniah!!!

  5. kameraX Disember 21, 2009 pada 11:42 am #

    u're invited! new contest. http://kameraxburuk.blogspot.com/2009/12/giveaway.html

  6. sI tEDI Disember 21, 2009 pada 1:25 pm #

    tahniah!

  7. Mr.Homosapiensz Disember 21, 2009 pada 1:52 pm #

    1st skali….HAHHAHAHHAHHAHHAHHAHAHHA…!!!!2nd….segan lak dpt 2nd..ingtkn 'DISQUALIFIED' dah….huhu

  8. farish H Disember 22, 2009 pada 1:44 am #

    hahah xthn gelak siottt..bestnya dpt adiah

  9. QieFLy si Dolce Disember 24, 2009 pada 2:10 am #

    hahah dia mmg layak menang…mmg lawak sngt huhuhu

  10. Anonymous Disember 29, 2009 pada 9:22 am #

    Nak buat ucapan la camni…Alhamdulillah..CT bersyukur ke hadrat ilahi, mak abah yg sentiasa menyokong CT..eh abah ct dah xde la..verangan taw jd CT..it sound stupid when i speak Malay..voley?p/s =buat la contest lg Pooh..seronok!Regards,XEN

  11. angloko Disember 30, 2009 pada 2:39 am #

    xen… sakit perut aku gelak…ko mmg DIVA over tau xen…hahahhahaha….;p

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: