Debaran Anugerah Juara Lagu 2009

23 Dec

10 Januari 2010 bakal tiba tidak berapa lama lagi. 10 hari selepas dekad baru 2010 membuka tirai maka akan berlangsunglah anugerah berprestij di Malaysia. Artis² sedang bersiap sedia dengan konsep persembahan masing². Artis pilihan Pojie? Kalau anda Once Nation Emcee atau Jaclyn Victor, pastilah mereka. Tetapi terkandas awal² lagi. Jadi my favourite pastilah Stacy. Tapi sudah pasti genre yang akan menang adalah INDIE.. Erm, bercakap pasal Stacy, adakah Pojie akan membantu beliau di belakang pentas lagi seperti majlis² yang lalu bersama Romzi Nuchi? Jeng, jeng, jengg… Nantikan kemunculannya…

Erm, buat kawan² yang akan dapat tiket tuh, tolong reserve beberapa tiket untuk POjie dan kawan² yer. Andai Pojie duduk di belakang pentas, Pojie akan pastikan kawan² lain turut serta merasai kehangatan AJL kali ini di seat penonton. Ngeh³.. “Pojie, macam mana dengan percutian ke Pangkor Laut??”. Oopps, proceed cuma akan balik awal sikit la kot dari perancangan..

Mode: Gumbira… Kaseh nak balik tak lama lagi.. Rindu Kaseh.

Love,

12 Respons to “Debaran Anugerah Juara Lagu 2009”

  1. farish H Disember 23, 2009 pada 1:37 am #

    nak tiketttttttttt:(

  2. Amir Rayyan Disember 23, 2009 pada 1:39 am #

    kalaulah dato siti bertanding..pasti meriah..apa pon opening nnti sure gempak by dato….harap2 misha ada peluang menang…satu2nya senior yg bertanding…x pon lagu faizal tahir sangkut…konsep yg berbeza AJL 2010…..Gempur undi dato siti 4 ABPBH….yezza…sempat promo…

  3. mr.syazwan Disember 23, 2009 pada 1:59 am #

    FUUUYOOOOkeja belakang tabir tu…jika anda memilih stacy..hamba memilih MISHA OMAR..hehehehapa2 pun jgn lupa…hamba nak TIKEEEEEEETTTT jugekk…huhu

  4. I am Karl Disember 23, 2009 pada 2:57 am #

    sudah pastikarl mengharapkan kemenangan MISHA OMAR pd mlm AJL nntgo MISHA! go MISHA!

  5. Hazzy Ishak Disember 23, 2009 pada 2:57 am #

    tak tau nak sokong spe..huh!btw, harap misha menang.heee

  6. atty's Disember 23, 2009 pada 3:36 am #

    beshnya pojie dpt tiket..leh tgk live..

  7. momguess Disember 23, 2009 pada 4:57 am #

    best nyer dpt tgk live

  8. iva saionji Disember 23, 2009 pada 7:40 am #

    nak tiket jugak…huhuhuhuhuhu….

  9. sI tEDI Disember 23, 2009 pada 12:41 pm #

    tgk depan tibi

  10. Eazy Izzuddin Disember 23, 2009 pada 12:50 pm #

    layans dpn tv…menunggu debaran nye…xD

  11. Fatt Chin Choy Disember 23, 2009 pada 8:49 pm #

    aku x ada masa nak tgk kotkeje ler

  12. QieFLy si Dolce Disember 23, 2009 pada 11:35 pm #

    hahaha taw takper….tngok depan tv je kot….time tu tak dpt nak g pown…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: