Demam NOVEL Kembali!!!

29 Dec
Erm, mungkin kebanyakan daripada kalian sudah tau yang Pojie nih boleh dikategorikan sebagai “hantu” novel sejak di sekolah rendah lagi. Pojie paling suker novel genre pengembaraan, seram dan suspen. Yang cintan cintun, jiwang karat, ampun! Pojie leh kene migraine kalau baca. Opps! Bukan bermaksud Pojie xromantik, no, no no! Cuma Pojie rasa rimas cam tiberikan ubat tidur apabila diberikan novel² kisah romantik nih. Tak tahulah mengapa.

Since beberapa minggu yang lepas, ada perkhabaran yang mengatakan bahawa ada 2 novel sedang laris di pasaran, Pojie pun apa lagi, dapat gaji minggu lalu, terus Pojie ke kedai buku mencari 2 novel ini. 1 dari novelis thriller, penulis kegemaran Pojie iaitu Ramlee Awang Mursyid dengan buahtangan beliau yang terbaru iaitu 9 Nyawa, dan 1 lagi dari seorang blogger yang Pojie pernah kenal rapat suatu ketika dulu dengan novel sulungnya bertajuk Blog Priasetia.

So far, Pojie tengah gigih menggila menghabiskan novel 9 Nyawa. Memang best dan mendebarkan. Blog Priasetia menyusul kemudia. Hehehe.. Buat kalian semua yang “hantu” juga seperti POjie, jangan lupa dapatkan nashkah² ini di kedai² buku yang berhampiran yer.

Adios!!!

Love,

11 Respons to “Demam NOVEL Kembali!!!”

  1. farish H Disember 29, 2009 pada 1:43 am #

    hehe bcdlah blog priasetia..mmg besh bbaloi baloi..yuni shora ..rasheed x ahakss

  2. AniS GalaXy Disember 29, 2009 pada 2:05 am #

    wah…..gila hantu tu jgn beliyg hantu novel jer blh beli…hehehe9 nyawa mmg mendebarkan la pojiesuspen kan

  3. momguess Disember 29, 2009 pada 3:00 am #

    dulo2 akk suka bc noveltapi sejak umur dah 3 series nimalas yg amat

  4. Hazzy Ishak Disember 29, 2009 pada 3:22 am #

    blog priasetia udah abis di baca..heeee

  5. syaf Disember 29, 2009 pada 5:24 am #

    wah hantu novel…aku x minat sgt novel2 ni…ow 2 novel anuar kamarudin kanaku ade nampak zul bace kat dlm bilik…siap promote kat haku kali…best kate beliau

  6. a i z o u l h a s h i m i e Disember 29, 2009 pada 6:26 am #

    aku bukan di kategorikan sbg hantu novel..tapi hantu mroyan..matilar x releven pon..larikkkk…

  7. iva saionji Disember 29, 2009 pada 9:04 am #

    pojie..iva dah katam blog priasetia…wah yuni tu realkah..hehehehe…pojie 9nyawa tu best tak..??macam nak pegi beli jek…

  8. QieFLy si Dolce Disember 29, 2009 pada 2:53 pm #

    aku pown baru je lepas baca 2 novel sngt best hhuhuhu

  9. QieFLy si Dolce Disember 29, 2009 pada 2:53 pm #

    aku pown baru je lepas baca 2 novel sngt best hhuhuhu

  10. Remy.com Disember 29, 2009 pada 3:39 pm #

    tadi baru g beli priasetia, esok remy start membacer…

  11. iyllienaz Disember 29, 2009 pada 6:08 pm #

    wajib beli jugak..td dah cari kat pkns s.alam xde..kena g mph or popular la gayanye..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: