Kalendar oh Kalendar!

30 Dec

Erm, tahun 2009 berbaki sehari saja lagi. Kalian dah ada kalendar tahun 2010 tak? Belum ada? Ohh, tak payah susah² membeli barang² kat Mydin ker Giant ker semata² nak dapat kalendar percuma. Anda boleh buat sendiri lagi tau! Personalized siap tempek muka sendiri lagi. Glamour gittew!

Caranya bagaimana? Meh sini Pojie ajar, andai anda manusia yang mempunyai penyakit ‘narcism‘ seperti empunya blog ini, maka Pojie cadangkan anda boleh membuat kalendar sendiri dengan meletakkan muka sendiri di atas kalendar itu dengan melayari laman web ini [KLIK]. Kalau tak nak letak gambar sendiri pun tak mengapa. Kalian boleh letak gambar kucing ker, pemandangan ker, yang tersayang pun boleh. Lagi afdhal gambar mak ayah dan family (anak mak sangat kan!). Anda boleh lihat salah satu contoh yang telah Pojie buat sebentar tadi [KLIK]. Nak save, print dan tampal kat dinding anda pun boleh juga, tanda anda pembaca setia PoJiePooH. Wahhhh!!

Selamat Mencuba!

P/S: Erm, cakap pasal kalendar, mesti akan ada hari² kelepasan (cuti) betul tak? Meh muat turun Jadual Hari Kelepasan Am Persekutuan dan Negeri 2010.

Love,

11 Respons to “Kalendar oh Kalendar!”

  1. Hazzy Ishak Disember 30, 2009 pada 2:00 am #

    mabelessss…thanks pojie

  2. GhOsToNe Disember 30, 2009 pada 2:46 am #

    uiks!leh wat muka sndri kat calender!besh2!!

  3. sI tEDI Disember 30, 2009 pada 6:16 am #

    wah! boleh jual kalendar muka sendiri

  4. kawie2020 Disember 30, 2009 pada 7:10 am #

    hehehehehhe.. aku dah buat dah kalender aku sendiri.. hehehehehehe

  5. iva saionji Disember 30, 2009 pada 7:46 am #

    iva adore kalender Dato Lat….dah dapat pon…so kalender pojie pon iva mau ya..thankz pojie..ohw ya thankz info pasal 9nyawa tuh…i will buy it…

  6. farish H Disember 30, 2009 pada 7:48 am #

    shiok gak wat kalendar sdirik hahaha

  7. Ejay Disember 30, 2009 pada 10:51 am #

    saya mmg pembaca setia.tp takde la smpai nak gantung kalender gambar kamu… over tau!hahaha

  8. syaf Disember 30, 2009 pada 6:17 pm #

    wahhh dasyat…thanks ek ko kongsikan…aku nk try buat r…hehehtq 4 da information

  9. Afzainizam Disember 31, 2009 pada 4:56 am #

    Selamat Datang Tahun Baru.dari kami wargahttp://firestartingautomobil.blogspot.com/… Azam baru…kehidupan menempuh alam duniaMenghabiskan waktu yang tidak lamaUsia bertambah senja tanpa terasaSemakin dekat akhir tahun, menjelang tibaAkhir tahun sebagai sarana evaluasiMelihat kualitas hidup dari sisi diriMenjadi kualitas pribadi yang mandiriUntuk mencapai prestasi yang hakikiEra baru datang menyongsongPersiapkan diri jangan sampai kosongJangan mimpidi siang hariPatah tumbuh hilang bergantiSemangat bersimpuh tanpa hentiUntuk hidup yang lebih baik & hakikiPerjuangan hidup terus disokongselamat datang tahun 2010Selamat maju jaya….Kepada anda semua kami ucapkanselamat pada kedatangan tahun baru dengan azam baru…eeem langkah kanan nampaknya lah aku… thanks kongsi apa yang kamu tahu pada smua orang

  10. Hezesuze Disember 31, 2009 pada 8:18 am #

    hepi new year dear..

  11. Eazy Izzuddin Disember 31, 2009 pada 8:59 am #

    selamat tahun baru pojie!=D

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: