:: Remain Silent ::

6 Jan
Dear readers and friends,

Sorry for starting the year 2010 with a continuous silence from me. Apologize for the inconvenience. There’s a lot of things I need to settle down 1st before I’m starting back my writing with a lot of stories. Give me a little bit time to find some space and idea for me to share my life with you guys but for now I remain silent for a moment.

Wish to get back my passion to write in PoJiePooH. Keep supporting me and my blog. Can’t wait to share to joy.

I Miss You!

Love,

20 Respons to “:: Remain Silent ::”

  1. fairul afif Januari 6, 2010 pada 12:39 pm #

    shhhhhh!

  2. H.R PuTeRa YuSoFF Januari 6, 2010 pada 12:40 pm #

    pliz pliz pliz…jgn berhenti. huhu

  3. Eazy Izzuddin Januari 6, 2010 pada 2:09 pm #

    i miss u tOoo!sOwy pojie x pi gather ari sabtu lepashuk3=(

  4. AdiE Januari 6, 2010 pada 3:03 pm #

    COOL DUDE..get back ur joy..best of luck..~daniel adie~

  5. Hezesuze Januari 6, 2010 pada 4:46 pm #

    wah! sape name budak kt pic tu…ahaks!ok2 noted!

  6. farish H Januari 7, 2010 pada 1:31 am #

    haha sape yg kendu tu ahha

  7. QieFLy si Dolce Januari 7, 2010 pada 5:15 am #

    jgn lama sngt silent taw….am gonna miss u….hurm psstt btw sapa yang cando tu hehehhe

  8. QieFLy si Dolce Januari 7, 2010 pada 5:15 am #

    jgn lama sngt silent taw….am gonna miss u….hurm psstt btw sapa yang cando tu hehehhe

  9. QieFLy si Dolce Januari 7, 2010 pada 5:16 am #

    jgn lama sngt silent taw….am gonna miss u….hurm psstt btw sapa yang cando tu hehehhe

  10. QieFLy si Dolce Januari 7, 2010 pada 5:16 am #

    jgn lama sngt silent taw….am gonna miss u….hurm psstt btw sapa yang cando tu hehehhe

  11. Kak Senduk Januari 7, 2010 pada 11:25 am #

    comel lah budak ni…rase macam nak cubit2 je..kiut sangat…tapi kalau dia cik gayah xnak lah!

  12. Adam Januari 7, 2010 pada 6:33 pm #

    amboi kak senduk~~xnak cik gayah katanya.. pojiee diam2 dulu… nti dah stable mari berkongsi ngn adam..** mati la tak nak sharee info

  13. Afzainizam Januari 8, 2010 pada 3:57 am #

    Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.comnape plak mulut budak tu ko tutupngan plaster issshhhh kes dera ni ke atau kes colik…. culik.. colit… ehhh mana satu lah yang betul ni….

  14. [S]itie [B]Um [B]Um Januari 8, 2010 pada 3:06 pm #

    update! update! =)

  15. Darling Januari 9, 2010 pada 5:29 pm #

    hye.. hope u don't mind i copy akta kat atas.. some suckers seems to bother me.. that's just the right ammo.. haha..

  16. Afzainizam Januari 15, 2010 pada 6:16 pm #

    Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.comSalam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarikmanalah entry ko ni lama tak ku bacanya……senyap sunyi…. manaplak ko pergi niSemoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…Pada suatu perkenalan yang baruyang tidak disangka-sangkasatu jalinan persahabatan di antara kitadek keluhuran ketulusan hatimusifat memahamimudalam mengeratkan hubungandalam jalinan persahabatansesungguhnyakunci sebuah persahabatanadalah pengertian dan kepercayaanSalam ziarah salam kunjungan persahabatan darihttp://firestartingautomobil.blogspot.com/Salam dari kami sorry agak lama tak menyinggah blog ko…. seperti biasa kami agak sibuk sikit… sorry ye….

  17. Anonymous Januari 21, 2010 pada 4:21 am #

    Hello everyone!I would like to burn a theme at here. There is such a thing, called HYIP, or High Yield Investment Program. It reminds of financial piramyde, but in rare cases one may happen to meet a company that really pays up to 2% daily not on invested money, but from real profits.For several years , I make money with the help of these programs. I don't have problems with money now, but there are heights that must be conquered . I get now up to 2G a day , and I started with funny 500 bucks. Right now, I managed to catch a guaranteed variant to make a sharp rise . Visit my web site to get additional info.http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

  18. akuduniaku Januari 28, 2010 pada 4:06 pm #

    shuuuuhhhh! ader orang kentot ker? hahahahaha =p

  19. Afzainizam Januari 30, 2010 pada 4:24 am #

    Salam dari kami http:// firestartingautomobil.blogspot.comSalam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhanTerima kasihKerana kembara ziarah mayaMembuka ruang, menyingkap dalamHingga tersentuh nurani, tercuit imaginasiTiada bandingan mewarnakan hari-harikuMewajarkan masa berlaluKau tak henti mencetus keinginanMerangsang pengembaraanKau meruntun, menyayatMemukauDan mengasyikkanAntara kau dan aku Blog ini sebagai pengantaraSebuah persahabatan….lamanya ko tak update blog ko ni….

  20. kawie2020 Januari 31, 2010 pada 3:59 am #

    jgn stop lame2 yer sweet… hehehehhhe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: