Double Date??! Wah!!!

10 Feb
Last week, pas keje hari Sabtu, Pojie jumpa seorang member rapat di FaceBook iaitu Are Piez dan Faris Ris. Oh, tidak dilupakan juga Zull. Erm, kami dinner double date sesama. Wah!!! Kenapa double date?

Zulkifli Zaini, Pojiepooh Abdullah, Are Piez & Faris Ris.


Ha! Nak gosip la tuh! Bukan apa² uols, Zull tuh kawan baik Pojie. Faris plak kawan baik Apiez. Dan Pojie plak kawan baik sama Apiz. So kebetulan Pojie nak dinner sama² dengan Zul, Faris plak datang KL nak jumpa Apiez sekali, so Pojie ajak la diorang join dinner kami. Kira double date juga la tu kan! Hehe..

Apiez ni budak Melaka yang baru berpindah keje di KL dan Faris nih pula memang budak JB, datang bercuti di KL. Jadi, Pojie ajak la mereka ini berjalan² melihat kota metropolitan Kuala Lumpur, macam biasalah kan, Pojie dan Zull akan jadi tourist guide untuk orang yang ingin melihat² KL nih. Haha. Tips dia, persahabatan sepanjang hayat. Wah!!! Buat Apiez dan Faris,

Thank you!!!
Sampai bertemu lagi!


Love,

8 Respons to “Double Date??! Wah!!!”

  1. Hazzy Ishak Februari 10, 2010 pada 2:17 am #

    wah dah lama haz tak jumpa member baik ni…

  2. ||| PöJìé PööH ||| Februari 10, 2010 pada 3:34 am #

    member baik?me??

  3. Hazzy Ishak Februari 10, 2010 pada 4:11 am #

    one of them…bila nak buat gathering lagi….rindu…

  4. syaf Februari 10, 2010 pada 7:36 am #

    sonok kan bile lepak2 ngan member2…ok lah 2 ade kawan2 fb cam tuh…**babe bile nk lepak skali nih

  5. Hezesuze Februari 10, 2010 pada 9:14 am #

    wow! kalo camtu akak nk wat double triple date ngan anak2 ikan akak ler…muhahahaah

  6. sI tEDI Februari 10, 2010 pada 10:25 am #

    meriah!

  7. ||| PöJìé PööH ||| Februari 11, 2010 pada 10:44 am #

    Hazzy: Kita tanya tok ketuan kita si Karl n Syazwan! Hehe..Syaf: Babe, after CNY kita lepak sama k..Hezesuze: Kelesss akak aku!Tedi: Biasa2 je ;p

  8. Natasha Februari 11, 2010 pada 1:57 pm #

    memang 28hb masaalahnya pojie..tapi x apa..apa kata pojie tinggalkan no tel…kalau bukan gath pon..hari2 minggu lepas 2 kalau ada game nanti boleh sy rojer poji

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: