14 Februari 2010

15 Feb

Hola,

Buenos días a todos los amigos.. Gittew, speaking spanish nampak! Yela, mentang² dah dapat awek Sepanyol nih, kene la belajar sikit² kan, senang nak ngayat mak bapak dia. Ada rezeki jadi anak menantu. Wahhh, feeling nih! Tak mengapalah, kadang² Pojie nak gak berangan² kan, maafkan lah yer. Hehe.. So, semalam macam mana? U guys buat apa?

Yela semalam kan 14 Februari, bersamaan dengan hari Ahad, weekend, cuti raya Cina lagi pakej sama Valentines Day.. Pojie? Erm, Pojie dating sama buahati pengarang jantung, insan² kesayangan Pojie di Cameron Highland. Siapa? Huh, tak baca entri semalam ek? Family Pojie la siapa la lagi.. So far, pic² Pojie akan upload and share dengan kalian semua, cuma sekarang Pojie nak share pasal “hadiah” yang Pojie bagi utk mereka.

Walaupun hadiah cinta dari mereka tidak ternilai, begitu juga nilai cinta Pojie, tetapi kadangkala kita boleh meletakkan sedikit unsur² kemanisan dalam cinta itu seperti yang telah Pojie lakukan buat mereka. Pojie buat tempahan Love Chocolate di LovelyGifts buat mereka macam kat bawah nih! A bit surprise for then and watched their shinning smiles makes me HAPPY🙂

Ini untuk Mak, Abah & adik²..

Ini untuk si keKASEH hatiku.. Hehe..

Cute kan? Sedap pun sedap. Planning for the next surprise for them! So apa pendapat anda? Cerita anda? Share la dengan Pojie..

Love,

3 Respons to “14 Februari 2010”

  1. @juera Februari 15, 2010 pada 4:33 am #

    i kasi tali pgg polo kt my BF..cz 14 feb. bufday dia..i x smbut pn valentines..x elok..huhu

  2. Hazzy Ishak Februari 15, 2010 pada 6:54 am #

    for me??

  3. Adam Februari 16, 2010 pada 2:00 pm #

    valentine ngn sape? lalala

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: