P.E.R.S.O.N.A.S

16 Feb
Apakah itu Personas? Adakah ia kereta Persona – tidak! Petronas – tidak juga! So apa dia? Ha, meh lihat bawah nih. Kalau tak nampak, sila klik kasi besor yer!


Mungkin ada yang tak realize pasal ni (ker aku sorang baru perasan?). Masa Pojie ada connection problem sama si internet browser, Mr Mozilla Firefox ni, Pojie terpaksa uninstall dan install semula aplikasi ini di PC Pojie. Bila dah install, maka dia keluar pasal Personas [KLIK] ni. Pojie cuba try test uji, wahhh, cool beb!!! So Pojie terus pilih beberapa yang cantik dan menjadi minat Pojie sekarang adalah “Rainbow Waves”.


Ada banyak lagi Personas yang u guys leh lihat dan letak hias dalam browser kamu, make sure guna Incik Mozilla si musang berapi ni yer. Kalau Internet Explorer ker, Netscape ker, sorry la tak boleh! Hehe. Cuba lihat kat bawah, antara Personas yang popular. Pojie suka gak yang “Gato Ginza” tuh, sebab ada kucing comel dengan mata turquoise. Hehehe.


Cubalah!


Love,

7 Respons to “P.E.R.S.O.N.A.S”

  1. Qarl Februari 16, 2010 pada 4:09 am #

    ATTRACTIVE SGTtq 4 d info

  2. AZIZUL HASIMIE OSMAN Februari 16, 2010 pada 6:30 am #

    dah pakai pon..thanks ur info..wewittt..

  3. Mr.Homosapiensz Februari 16, 2010 pada 7:19 am #

    menarik gak…macam layout google chrome tu kn..leh tukar2

  4. Hezesuze Februari 16, 2010 pada 7:46 am #

    wah!gud info nie…cam tau2 jek akak nk tuko header…hehethanks pojie!😀

  5. Adam Februari 16, 2010 pada 11:34 am #

    cantek gak kan… skali adam tgk igtkan petronas… salah bace laaa

  6. Ah Fatt Februari 16, 2010 pada 12:06 pm #

    google chrome pun ada gaklg awalntah apa nama dia

  7. AdiE Februari 16, 2010 pada 3:44 pm #

    pretty cool…too bad adie x tau la nak gune…hahaha…maklomla, bute IT..~daniel adie~

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: