Clap.. Clap.. Clap..

18 Feb

Tu dia! Masuk² tepuk tangan dulu na.. Awat? Pasai apa? Pasai hari ini 18 Februari 2010, genap setahun seorang insan comel bernama Mohd Fauzi Abdullah (which is me la!), bekerja sebagai Eksekutif Perkhidmatan Pelanggan di salah sebuah syarikat automobil terbesar di dunia. Jika setahun dulu Pojie dilanda badai, ribut taufan, tsunami segala, nah, now I can be proud of myself! Berjaya menempuh liku² kerjaya yang penuh cabaran dan rintangan. Segala masalah dapat juga diatasi dengan semanis senyuman dan ketabahan yang tiada penghujung. Berkat doa dari keluarga, dan kalian, teman² Pojie semua. Terima kasih🙂

Tahniah buat diri sendiri!
Teruskan usaha anda untuk maju!

Love,

7 Respons to “Clap.. Clap.. Clap..”

  1. Adam Februari 18, 2010 pada 7:13 am #

    tahniah!!!!! banjer adam…… lalala

  2. Hezesuze Februari 18, 2010 pada 8:21 am #

    wah tahniah!! boss xbanje mkn ke??coz time dulu akak keje kt avon pj tubila da confirm keje twos bos banjemakan kt kelana seafood….huhubagus! truskan usaha anda….hehe

  3. i'm shin... i'm inesen Februari 18, 2010 pada 8:25 am #

    alhamdulillah.. nak kena berzakat ni… haa.. jom belanja shin karok karok ker.. makan ker.. pakej hotel utk shin ngan adam ker..

  4. AISYAH HANI Februari 18, 2010 pada 9:20 am #

    TAHNIAH POJIE… SEMOGA AWAK AKAN TERUS SUKSESS DALAM KERJAYA AWAK…

  5. orang muo Februari 18, 2010 pada 11:32 am #

    salam dulu,tepuk 3x…tahniah bro ..smoga anda sukses dalam kerjaya..jgn ponteng2 yak…ingat org tua wpun anda sudah kaya nnti he he ..pesanan dpd orang tua nih

  6. AZIZUL HASIMIE OSMAN Februari 18, 2010 pada 2:27 pm #

    tahniah..clap x henti2

  7. Afzainizam Februari 18, 2010 pada 5:37 pm #

    Salam Dari kamihttp://firestartingautomobil.blogspot.comhttp://bukandoktorveterinar.blogspot.com/Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Walau kau di barat, aku di selatan jua,Walau dimana jua berada, Setiap pagi, bila kita bagun dari lena, Tapi kita lihat langit yang sama, Salam dari ku untuk kamu semuaSorry pada kamu kerana baru kali ini kunjungan ziarah ku selepas naik cuti tahun baru…. Aku Kembali semula….Tahniah lehhhh…. ko dah genap setahun lah…. yah kena kerja lebih keras lagi….. jadi exsekutif ni kenalah lebih creatif melayan kerenah pelanggan…aku dah baca entry ko yang lelain bestnya jadi ko ni…. boleh bercuti-cuti melancong aku suka kat stawbery tu… segar nampaknya….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: