Ini Penyelesaiannya! Yeah, Gathering!!!

26 Feb

Salam semua!!! Bagaimana hari kalian hari ini? Sebagaimana kalian maklum kalau hari tu Pojie tak tahu yang mana 1 nak pilih untuk pergi ke gathering pada hujung Februari ini, sekarang Pojie dah jumpa penyelesaiannya. Terima kasih atas bantuan teman² dan pihak penyelaras program.

Untuk Big! Gathering War Pain(t) Ball anjuran Melz dan blogger² otai yang lain yang akan berlangsung pada 27 Februari di Taman Melawati. Wow, ini best seh lain daripada yang lain. Siap ada aktiviti sukan ekstrem lagi. You should try Pojie. Eh, kalian semua pun tau!

Dan keesokkan harinya iaitu pada hari Ahad bersamaan 28 Februari, di Taman Tasik Perdana, suatu gathering anjurang blogger² mama yang diketuai oleh MomGuess iaitu Blogger’s Family Day 2010 akan menutup tirai aktiviti blogger² pada bulan ini. Yang pasti ada makan² dan macam² permainan. Dan jangan main² yer, anda rugi kalau tak join, mana tau muka anda masuk Kosmo macam gathering mereka yang lepas². Hehehe.

Anda semua dijemput hadir!!!
Sila bawa teman² dan saudara mara untuk memeriahkan acara!

P/S: Mood excited giler. Tak sabar rasanya!

Love,

20 Respons to “Ini Penyelesaiannya! Yeah, Gathering!!!”

  1. cik eykameow :) Februari 21, 2010 pada 3:22 am #

    yeahh. akhirnya cik pojie dapat gak pgi 2-2 gath tuu. TAHNIAH. huhuhuh. eyka xdpt gi lorrr. cuti x di approve😦

  2. Ah Fatt Februari 21, 2010 pada 9:35 am #

    be happy jumpa blogger

  3. AdiE Februari 21, 2010 pada 2:33 pm #

    wah..bestnye gathering nie..nak join la…~daniel adie~

  4. Nabiel Februari 21, 2010 pada 3:17 pm #

    pehhhmenarik!!ade 2 gath!ko pegi ka bro?

  5. Afzainizam Februari 21, 2010 pada 8:03 pm #

    Salam Takzim dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com/http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/Kami sedang melayari entri kamu…. kira kunjungan tanpa diundangAntara Aku, Kau, Kita & kamiSalam lawatan buat mu dari kuBagiku…Kau selalu jadi sahabatkuSelalu dalam hidupkuKarena kau adalah sahabatYang memiliki ertiDari dulu sampai sekarang Ku pohon sejuta kemaafan diriAndai bicara seloka tersayat duriMengguris hati tanpa sengajaMenyemarak rasa marah berajaMemungkin terlerai ikatan kuat tersimpuh..Membuang jauh diri ini.. penuh tanda tanya?Ketahuilah kalian semua… apa sahaja yang aku lakukan, ku cari damai dihati..wahhhhhh lama nya tak gi gathering ni….. ape pun aku suka kat entry ko yang mengiratkan silaturahim sesama kang kawan

  6. Hazzy Ishak Februari 22, 2010 pada 1:36 am #

    ku tak dapat pegi…haz gath kat kenduri jek…haha

  7. Hezesuze Februari 22, 2010 pada 2:55 am #

    adus ada 2 gathering nitp dua2 xdpt join…huhu

  8. Jogger Februari 22, 2010 pada 8:12 am #

    pojie… see u there at warpaintball

  9. FiQ OnLinE Februari 22, 2010 pada 1:11 pm #

    FIQ ONLINE boleh pergi sekali ke?

  10. joegrimjow Februari 22, 2010 pada 11:58 pm #

    camne nak join klu jasad kat sini lagihuhuk

  11. momguess Februari 23, 2010 pada 6:39 am #

    klas ko dikbuat n3time kasih daun keladi

  12. [-suziey-] Februari 23, 2010 pada 7:47 am #

    see u there!!

  13. Mr. Cuz Februari 23, 2010 pada 9:16 am #

    wow..dahsyatnya gathering ni…kenapa skang aku baru tau ni..huhu..xpe2 mmg tak dapat nak join dah ni..hahaha have fun pojie…

  14. Mawar_berduri Februari 23, 2010 pada 11:57 pm #

    wa..cam best la poojie ….

  15. Cik aiNa Februari 25, 2010 pada 6:59 am #

    pojiee…xnak jumpe aii ke…aii ade nnti..muahaha

  16. cik EPAL Februari 25, 2010 pada 8:46 am #

    waahh pergi juga🙂

  17. Afzainizam Februari 25, 2010 pada 12:21 pm #

    MuhammadMuhammadMuhammad MusthofaIbunya bernama AminahAyahnya bernama AbdullahDilahirkan di Mekkah MukaromahIbu susunya Halimatus Sa`diahAyahnya meninggal duniaKetika Nabi di dalam kandunganAlangkah sedih pilunyaIbunya menjaga bayinyaSemasa di dalam perjalananPulang dari makam suaminyaAminah jatuh sakit di 'AbwaKembali ke alam bakaTinggallah Nabi seorang diriHilang insan yang dikasihiTinggallah Nabi seorang dariMengajarnya hidup berdikariAnak yatim anak yang muliaDilindungi Allah setiap masaTerpadam api biara majusiRuntuhlah istana Kisra ParsiMekkah diterangi cahya putihTanda lahir Nabi anak yatimShalallahu 'alaa MuhammadShalallahu 'alaaihi wassalamHidupnya yatim, yatim piatuTiada ayah tiada ibuHidupnya yatim, yatim piatuNamun dialah manusia agungSalam Maulidul Rasul dari Kamihttp://firestartingautomobil.blogspot.comhttp://bukandoktorveterinar.blogspot.com

  18. farenova Februari 25, 2010 pada 2:34 pm #

    nanti amik gambar banyak2 ye pojie huhuhu

  19. Ery Farieha Februari 25, 2010 pada 4:38 pm #

    wahhbanyaknyetp 1 pn x kesempatan pegi lg:((

  20. afzainizam Februari 25, 2010 pada 7:46 pm #

    Salam Maulidur Rasul dari kami:http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/Ziarah kami ke blog entry anda tanpa di undang… Moga dengan cara ini kami dapat mengiratkan silaturahim kita bernama insan…Salallahu ala MuhammadSalallahu alaihi wassalamSelawat ke atas-Mu NabiSejahtera ke atas-Mu RasulAkhlak yang terpujiKau contoh yang tertinggial Quran dan HadithItu peninggalan muRasulullah..Kami menyintai muSungguh mulianya pekertimuSinar bercahaya di wajahmuKaulah Nabi kekasih AllahKau jadi insan pilihanDemi umat rela berkorbanJiwa dan raga kau taruhkanDemi Tuhan kau tempuhiDugaan dan cabaranYa RasulullahTika mula kau menerima wahyuHatimu resah tiada menentuKhadijah mengukir kata-kataBahwa kau Rasul buat seluruh umat(Bahwa kau Nabi buat seluruh umat)Bila kau hampir memejamkan mataLidahmu basah menyebut ummatiKasih sayangmu tak bisa digambarHanya selawat pengikat kasih

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: