Jumpa Di Sana!!!

27 Feb
Oh my God! Sejak sebulan yang lalu Pojie telah dikejar dengan kesibukan. Bukan sahaja kesibukan kerja tetapi juga kesibukan bersantai. Sampai rasa aktiviti bersantai di atas katil sambil menonton TV dan DVD kegemaran pun dah berkurangan. Setiap bulan Pojie sudah dirangka dengan pelbagai aktiviti malah sehingga saat ini, jadual peribadi Pojie untuk aktiviti mingguan sudah penuh sehingga akhir bulan Mei. Ko ada busy mengalahkan artis nih! Aduhai, penatnya…

Minggu nih pun sama, bermula dengan hari Jumaat semalam aktiviti makan² bersama teman² rapat. Hari ini dan esok pula dengan gathering. Hari ini Big! Gathering War Pain(t) Ball anjuran Melz. Perlu berada di Zoo Negara (sebab tempat paintball tuh dekat area sana) sebelum pukul 9.30 pagi dengan berbaju lengan panjang. Ohoo, segan dowh jumpa Melz dan lain² sebab ini geng² blogger otai ramai join. Takpelah pakai mask nanti kan! Haha!

Esoknya pula gathering Blogger Family Day. Hah, yang ini more to blogger² yang telah berkeluarga especially blogger² mama. Pojie belum berkeluarga, hatta keluarga pun di kampung, maka Pojie akan bersama beberapa keluarga blogger Pojie. Siapa? Kita nantikan di sana yer di Taman Tasik Perdana sebelum pukul 9 pagi dengan tema biru dan potluck. Kalaukalian tiada aktiviti hujung minggu ini, meh la join memeriahkan keadaan. Kepada blogger² lain dan pembaca² tersayang yang akan join…

Jangan lupa na..
Kita jumpa di sana!!!

Love,

3 Respons to “Jumpa Di Sana!!!”

  1. Eyriqazz Februari 28, 2010 pada 2:13 am #

    gathering best…p/s:saya dah updatekan pasal gathering tu di blog…

  2. YobSumo Februari 28, 2010 pada 3:16 am #

    update lah weh! hehe.

  3. Adam Februari 28, 2010 pada 5:54 pm #

    aaa…nak ekot….nak ekot.. bawak adam plsss

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: