Si Gigih!

1 Mar
Salam Isnin semua..

Amacam hari minggu kalian? Meriah?? Huh, tapi ada meriah budak nih? Sememangnya di layak digelar Blogger Paling Gigih. Kenapa? Sebab hari Sabtu dan Ahad dia sangat gegeh gigih pergi gathering blogger sana sini sampai hujung² dia tak boleh nak menaip entri panjang², tak boleh jalan lama². Pasai apa? Pasai penat berperang uols!!!

Jadi sebagai appetiser sebelum ke main course full set punyer story mory, meh Pojie tayang wajah Si gigih itu buat tatapan kalian.. Tak pasti kalian kenal ker tidak kepada budak ini.. Hiks ;p

Akukah Si Gigih itu???

Love,

19 Respons to “Si Gigih!”

  1. mama tisya Mac 1, 2010 pada 3:32 am #

    mmg btul2 gigih sabtu & ahad p gathering ye…nanti up gmbr byk2 lg ye

  2. Cik aiNa Mac 1, 2010 pada 3:42 am #

    pojie the gigih man..hahaha.

  3. H.R PuTeRa YuSoFF Mac 1, 2010 pada 4:04 am #

    memang gigih. terbaik la….

  4. Hezesuze Mac 1, 2010 pada 4:18 am #

    terbaik dari ladang…muhahahatp rasa cam pojie da kurus ckit arr…huhu

  5. Hazzy Ishak Mac 1, 2010 pada 4:23 am #

    semangat tau…

  6. ita cutevirus Mac 1, 2010 pada 4:30 am #

    memang gigih…sempat lagik tu mengayuh basikat kat tasik tu kan???naseb baik akakkkkkk tak snap gambor korang ngan gigih mengayuh beskal tasik tu…

  7. CikLilyPutih Mac 1, 2010 pada 4:34 am #

    nanti bagi email. nak gambo tak?tapi baca entry dulu ek

  8. [-suziey-] Mac 1, 2010 pada 5:01 am #

    thanks for joining the famili day:)

  9. Adam Mac 1, 2010 pada 5:10 am #

    waaaaaaaa…gigih~~

  10. Jogger Mac 1, 2010 pada 6:51 am #

    sang gigih…terharu bila aku dgr citer dia nak dtg gath main paintball… terus aku blanja dia aircond keta aku… muahahahpojie… u da man

  11. syaf Mac 1, 2010 pada 7:46 am #

    ite jerk kew??gigih..tepok lah sikit…lalalla dik tumpang

  12. enyheartsdiamond Mac 1, 2010 pada 8:35 am #

    eny pun gigih..malam masa kita gath tu..eny gath kat shah alam plak:D

  13. Qarl Mac 1, 2010 pada 10:18 am #

    best nyer gatheringbusy la tahun nixtau la dpt wat gathering lg ke tak

  14. miss lolly a.k.a luvfareda Mac 1, 2010 pada 10:31 am #

    nak teng0kk gambauuuuuuuuuuu pat updateeeeeee !

  15. Mr.Homosapiensz Mac 1, 2010 pada 1:48 pm #

    yang penting "close-up" yang penting….bru jelas skit nmpk si gigih…

  16. Ah Fatt Mac 1, 2010 pada 2:17 pm #

    syok ler ko ek

  17. Aus MeLankoLik Mac 1, 2010 pada 6:17 pm #

    gigh tak hengat punye..hahahak…

  18. ~fakta dan auta c setan~ Mac 2, 2010 pada 2:13 am #

    pojie..wat gathering kt kuantan la plop. eyh? eyh? heeeeeeeee

  19. Ejay Mac 2, 2010 pada 3:40 am #

    i read ur blog… huhu!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: