Buat Aku Menyampah!!!

2 Mar
Salam pagi semua,

Maaf, masih dalam mood “blank” untuk menaip entri dan update cerita pasal gathering yang lalu. Tambahan pula dengan kerja yang menimbum² ni, Pojie terpaksa mendahulukan yang lebih penting. Buat pembaca dan teman², terima kasih banyak² atas kunjungan kamu terutamanya dari teman² blogger yang baru dikenali di gathering tersebut. Maaf Pojie masih belum berkesempatan nak menjengah blog kamu. Apa² pun jangan lupa klik nuff (kalau ada) dan tinggalkan jejak anda, insyAllah berkesempatan Pojie akan reply. Maaf sekali lagi.

Sekarang ini Pojie agak keberatan untuk meninggalkan jejak (harap anda tidak yer). Kerana apa? Kerana masalah seperti di bawah ini. Bila macam ini berlaku, membuatkan Pojie sedikit “turn off” untuk meninggalkan jejak di blog kalian. Maaf atas kekhilafan Pojie.

Contoh dari Chatbox Fiq Online

Jadi, ada sesiapa yang tau punca dan penyelesaiannya?

Love,

13 Respons to “Buat Aku Menyampah!!!”

  1. mama tisya Mac 2, 2010 pada 3:57 am #

    nyampah gk cz tgu loading tu slow..lps tu trus hang..trus tkjd nk komen

  2. Hazzy Ishak Mac 2, 2010 pada 4:03 am #

    no idea lah pojie

  3. Aini Mac 2, 2010 pada 4:29 am #

    tak tahu.. sy pun kdg kne try 2 3 kali bru leh =)

  4. fitri oh fitri Mac 2, 2010 pada 4:55 am #

    ni problem server chatbox slalu nye, so, nthg is wrong wit urs!pegi laa page laen, try chat dkt laen!~http://fitridzulkifli.blogspot.com

  5. Hezesuze Mac 2, 2010 pada 5:00 am #

    soryy!! enggak tau dong….huhu

  6. eqbalzack Mac 2, 2010 pada 5:38 am #

    abg eq takde chat box tu….tak dapek den nak tolong pojie…

  7. syaf Mac 2, 2010 pada 7:44 am #

    ta x pe..aku pon same gak jadik cam 2hampeh tol

  8. Jogger Mac 2, 2010 pada 7:53 am #

    nnt aku riki apa kes

  9. Melz Mac 2, 2010 pada 11:26 am #

    tekan lagi sekali Resumit tuh pojie🙂

  10. FiQ OnLinE Mac 2, 2010 pada 2:47 pm #

    Tibe2 ChatBox Fiq terview disini. Kes macam selalu terjadi, Mungkin server anda yang probelem ketika sumbit. satu kes lagi, Admin Fiq Online akan Banned IP user yang suka melucah dan MeMaki Hamun di ChatBox FIQ ONLINE.

  11. Aus MeLankoLik Mac 3, 2010 pada 2:08 am #

    entahla..xpenah kenahahahak…xkan merajuk kt ??hahahak

  12. Mawar_berduri Mac 3, 2010 pada 2:14 am #

    mm…stakat ni tak pernah kena…misti sbb server down kot ? ahax..tak tau la poojie …huhu

  13. Afzainizam Mac 3, 2010 pada 5:09 am #

    ………..@@@@…………………Kawan hidup ini umpama langit yang tidak selalu cerahKawan hidup ini umpama awan yang tidak selalu putihIngatlah bintang-bintang di langit Takkan terus berkelipanIngatlah pelangi yang indah Pasti akan hilangKawan jangan biarkan dirimuSeperti rama-ramaCantik namun akhirnya menjadi perhiasan di dindingKawan jangan biarkan dirimuUmpama lipan dan kalaBerbisa namun akhirnya menjadi perhiasan di meja tulisOh! Kawan jadilah seperti si matahariMembakar diri demi insan sejagatOh! Kawan jadilah seperti bulan purnamaMenerangi malam yang gelap gelita…………… @@@@………………….Meski pun tetap bertegur sapaNamun dimensi yang memisahkan kitaSalam Ziarah kami pada kalian semuaMoga sejahtera hendaknya jua…….http://firestartingautomobil.blogspot.comemmmmm selalu gak jadi cam ni….. fruss beb….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: