Malas Lipat Baju!

3 Mar
Salam,

Apa khabar semua? Terima kasih kepada kalian yang masih tak jemu² menjengah blog Pojie yang agak suram 2 3 hari nih. Masih dalam mood busy dan “blank”. Busy dengan kerjaya, dengan kerja² umah. Almaklumlah orang bujang. Pojie suka melakukan kerja² umah cam kemas umah, basuh pinggan dan macam² lagi la. Cuma Pojie paling la tak suka membuat kerja² umah berkaitan dengan baju? Pakai baju, berfesyen sana sini suka pulak kan. Bukan apa, kerjarumah melibatkan baju sangatlah menyampah. Sebab lepas basuh baju kene sidai (jemur), lepas tuh angkat. Bukan tuh jer, kene lipat dan gosok lagi tuh? Ah, Pojie surrender.

Kao mampoo nak melipat baju sebanyak ini (gambar hiasan ihsan Google)

Sekarang Pojie sudah jumpa penyelesaiannya. Inilah dia mesin melipat baju yang paling efektif dan mesra alam. Yang paling best MURAH uols! Leh la cuba macam kat bawah nih yer. Mesti senang hati leh layan DVD sambil lipat baju. Hehehe..

Amacam? Senang kan!

P/S: Maaf masih lom sempat update pasal gath. Pojie update later k🙂

Love,

13 Respons to “Malas Lipat Baju!”

  1. hati - ema Mac 3, 2010 pada 6:19 am #

    bagus la mesin ne….. hahaha… bile2 nak buat

  2. Mawar_berduri Mac 3, 2010 pada 6:39 am #

    ala..tak leh nak view plak video tu…huhu

  3. bulat Mac 3, 2010 pada 6:41 am #

    style lar mesin nie..xyah anta dobi dah..;)

  4. Hezesuze Mac 3, 2010 pada 6:48 am #

    alah anto kt dobi je kan senang..huhu

  5. syaf Mac 3, 2010 pada 7:07 am #

    pemalas betul anak dare ni…ayooo

  6. Qarl Mac 3, 2010 pada 7:36 am #

    xpayah pojie nk lipat2 bajuletak je dlm bakulmasa nk gune baru iron n gunehaxshahahahif kat umah sewa laaaif kat umah sendiri, NAK MAMPOSS?

  7. b.O.n.d.a Mac 3, 2010 pada 7:54 am #

    kawen jer..lalalalarikkkkssss!!! =p

  8. sayalahfaizul Mac 3, 2010 pada 8:36 am #

    malas nyer… same la ngan iols…

  9. Aus MeLankoLik Mac 3, 2010 pada 10:44 am #

    gile malas..baik bakar je baju2 tu..hahahak

  10. enyheartsdiamond Mac 3, 2010 pada 11:02 am #

    hantar dobi je sng..da siap lipat :Dvote eny kat sini..http://meandmylife1376.blogspot.com/no 25🙂

  11. Epul Azimi Mac 3, 2010 pada 11:21 am #

    takyah lipat lempar jew…hehehe

  12. sI tEDI Mac 3, 2010 pada 11:26 am #

    aku lipat baju seminggu s ekali pojie.. ekekekekke

  13. ~fakta dan auta c setan~ Mac 4, 2010 pada 3:35 am #

    best best best tp bab nak buat mesin lipat baju tu yg leceh. so sumbat jekla baju lam rage

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: